Megérkezett a VOX magazin sorozatos különszámának folytatása

 
Beküldte: Kanyecc 2018 February 15, 14:13-kor a(z) Magazinok témába.

A tavaly a filmes VOX magazin gondolt egyet, és kiadott nyár elején egy tévésorozatokkal foglalkozó különszámot. A döntésnek volt értelme, hiszen manapság akkora átjáró ház van a két részleg között a készítőknél és a színészeknél, hogy simán benn a pakliban, hogy pl.: kedvenc rendezőnk munkásságát már nem a mozivásznon, hanem az egyik stream szolgáltató kínálatában követhetjük. Másfelől, a sorozatok olyan népszerűségnek örvendnek, amit egy-egy film is simán elirigyelhetne, lásd: The Walking Dead vagy Game of Thrones.

Az év utolsó negyedében érkezett meg a 2. szám, aminél már sejthető volt, hogy nem elcsépelt a koncepció, sőt inkább pénzt kellene fektetni bele. Akkor tájt a szerkesztőség egyik tagjától meg is tudtam, hogy 2018-ban kéthavonta fognak kiadni ilyen különszámokat, azaz rendszeresítik a megjelenést. (Friss infók közül emelném ki, hogy tervbe van véve, hogy a sorozatos különszámokra külön előfizetést lehessen leadni.)

A 2018/1. szám már az újságárusoknál. Tegnap óta, azaz február 14-től kapható, ami szám szerint már a harmadik kiadása a sorozatnak. Most olyan ötletekkel foglalkoznak, mint az Altered Carbon, a The Alienist, a SMILF, a The Assassination of Gianni Versace: American, a Crime Story, a Jessica Jones, a Divorce, The Terror vagy a Billions. Nagyon jó látni, hogy a magyar részleget se hagyják a szerkesztők szó nélkül, ugyanis a Válótársak vs Korhatáros szerelem duónak is szenteltek oldalakat, és remélem a folytatásban sem lesz másképp. Már csak arra kellene Őket rávenni, hogy plakátoknál se csak a külföldi részleg érvényesüljön, na, de nem leszek telhetetlen.

Ismét érdemes lesz a magazin közepére lapozni, mert 4 darab óriásposztert találhatunk. Cím szerint most a The Walking Dead, a Family Guy, a Jessica Jones és a Rick & Morty nézői és rajongói örülhetnek, mert nekik kedveztek a 80x65cm-es plakátokkal.

Az ára 777Ft, ami abszolút egy megfizethető összeg. Íme a borítása:

wpid-img_20180215_083135392642917.jpg


free web stats