Az EW most Dawson’s Creek-reunion-t fotózott

 
Beküldte: Kanyecc 2018 April 3, 15:14-kor a(z) Promo témába.

Kevesen tudják rólunk, hogy a blog megszületése előtt rajongói oldalak készítésébe és karbantartásába „égettük el” szabadidőnket. Nálam anno a Lost és az Invasion hozta el a kikapcsolódást. Próbáltam minél több információt közzétenni, illetve olyan különlegességekre fényt deríteni, amiket máshol nem olvashattatok. Tess részéről pedig a Dawson’s Creek és a The OC hozott valami hasonlót a szürke hétköznapjaiba. Szintén csak az ismerősök tudhatják, de mindketten VHS-kazettákra rögzítettük kedvenceink részeit, majd, amikor lett normális számítógépünk, vettünk egy TV-tunnert, majd bedigitalizáltuk azokat. Hogy azok megvannak-e még, az jó kérdés, de ennyire megszállottjai voltunk! Csak arra akartam kilyukadni, hogy Tess részéről a Dawson’s Creek az egyik alappillérnek számít a sorozatfüggőségének kibontakozásánál.

Az Entertainment Weekly legutóbb a sorozat szereplőit összecsődítette, ha már 20 éves évfordulójánál jár a startja. A legtöbben el is fogadták a meghívást, és lett egy szép fotósorozat a találkozásból, melyet meg is mutatnánk.

DawsonsCreek-EW-Reunion_Photo_001

A tovább mögött folytatódik a galéria. Klikk, aki nosztalgiázna.

DawsonsCreek-EW-Reunion_Cover_002

DawsonsCreek-EW-Reunion_Cover_001

From left to right, t of Dawson's Creek photographed exclusively for Entertainment Weekly by Marc Hom on March 12, 2018 in Los Angeles.

From left to right, t of Dawson’s Creek photographed exclusively for Entertainment Weekly by Marc Hom on March 12, 2018 in Los Angeles.

DawsonsCreek-EW-Reunion_Photo_009

DawsonsCreek-EW-Reunion_Photo_008

DawsonsCreek-EW-Reunion_Photo_007

From left to right, Kerr Smith, Meredith Monroe, Katie Holmes, Michelle Williams, Busy Philipps, James Van Der Beek, Mary Beth Peil and Joshua Jackson of Dawson's Creek photographed exclusively for Entertainment Weekly by Marc Hom on March 12, 2018 in Los Angeles.

From left to right, Kerr Smith, Meredith Monroe, Katie Holmes, Michelle Williams, Busy Philipps, James Van Der Beek, Mary Beth Peil and Joshua Jackson of Dawson’s Creek photographed exclusively for Entertainment Weekly by Marc Hom on March 12, 2018 in Los Angeles.

DawsonsCreek-EW-Reunion_Photo_005

DawsonsCreek-EW-Reunion_Photo_004

DawsonsCreek-EW-Reunion_Photo_003

DawsonsCreek-EW-Reunion_Photo_002

DawsonsCreek-EW-Reunion_Cover_005

DawsonsCreek-EW-Reunion_Cover_004

DawsonsCreek-EW-Reunion_Cover_003


free web stats