Júniusban mindenki megismerheti a The Magic Order-t, a Netflix-képregényt

 
Beküldte: Kanyecc 2018 May 31, 14:19-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

A képregényipar fénykorát éli. Én már tényleg csak azt várom, hogy mikor omlik össze a gépezet. Mondjuk kitartóságban hosszabb ideig bírja, mint annak idején a vámpírsorozatos ötletek, amelynek két hangzatos sorozatcíme: a True Blood és a The Vampire Dairies volt. Azóta váltás történt, a Marvel és a DC képregényuniverzum pedig elözönlötte a képernyőket. Moziból, tévéből és a stream oldalakról is folyik a kontent.

A Netflix se akar kimaradni a mókából. Tavaly fogta is magát és leszerződött Mark Millar-rel, aki a mai képregény kultúrának egyik ikonja. Elég csak ha a Wanted-et és a Kick-ass-t emelem ki a sorból, vagy a Logan-t, ha az újabbakból akarok szemezgetni. Az íróhoz kapcsolódó Millarworld kiadóval tehát közös munkába kezdett, melynek végeredménye a stream oldal első képregénye, a The Magic Order. Természetesen Miller felelős a történetéért, míg Olivier Coipel a rajzolásért, aki többek között a Jessica Jones-ban is közreműködött.

A 6 részből álló mű a fantasy-thriller vonalat fogja képviselni. Középpontjában: öt máguscsalád áll, akik az emberi világ rendjének fenntartásáért felelősek. A sztori csavarját egy titokzatos gyilkos teremti meg, aki miatt résen kell lennie mindenkinek – hiszen célkeresztje elé a varázslók kerülnek.

Június 13-tól lesz kapható az első száma. A csatorna össze is dobott hozzá egy előzetest. Mutatnám a borítóját, illetve ajánlóját a tovább mögött!

The-Magic-Order

(A tovább mögött megcsekkolható az első előzetes az ötletnek.)free web stats