Délutáni előzetes: Kidding

 
Beküldte: Kanyecc 2018 June 23, 18:05-kor a(z) videó témába.

Jim Carry nevét nem sok sorozathoz tudnám társítani. Oké, ott van az In Living Color, ami a ’90-es évek majdnem felét áthidalta 140 epizódjával, de legtöbbünknek inkább csak filmes pályafutása ugrik be, abból is az Ace Ventura-filmsorozat, melyből megannyi humor tudnék idézni. Mesterművek, nincs mese, amit a hazai tévécsatornák rongyosra vetítettek. Nincs ezzel semmi baj!

Cirka 20 évvel később most újra tévésorozatban láthatjuk viszont. Oké, korábban voltak vendégszereplései, azonban most főszereplőként igazolt nemrég a Showtime-ra készülő Kidding-be. A történet középpontjában: egy tévés ikon kap helyet, aki gyermekműsorok arca. Mindenki imádja, ő sincs elszállva. Magánéletében azonban válság üti fel fejét, melynek hatására rá kell döbbennie, hogy tündérmesék nincsenek, ahogy a jókedv és a segítőkészség is kihalt az emberekből. Ergo, egy ilyen kedves beállítottságú ember megízleli a keserű élet ízét, s ezzel egy időben kezd is kiábrándulni belőle.

A pilot rendezését Michel Gondry kapta meg, míg a szkriptért Dave Holstein lesz a felelős. További készítők között foglal helyet: James Bateman, Jim Garavente, Michael Aguilar, Raffi Adlan és Roberto Benabib, valamint Carry. Főszereplő sorában: Catherine Keener, Frank Langella, Ginger Gonzaga, Judy Greer és Roberto Benabib. Mutatnám a legfrissebb ajánlóját.free web stats