Egy újabb ütős nap?

 
Beküldte: tess 2006 August 31, 10:06-kor a(z) Heti adag témába.

windfall_s1final.jpg
Ma este búcsúzik az NBC nyári sorozat a Windfall az 1. évaddal. A sorozat egy rakat lottó nyertes életetét mutatta be elég gyér érdeklődés és nézettség mellett, így nem valószínű a folytatás. Nagy meglepetésre az NBC kitartott a sorozat mellett a nyáron, holott még anno a premier sem volt valami egetrengető. Volt is találgatás ezerrel, de mint kiderült megérte a szenvedés. A többi kereskedelmi tv társasággal szemben az NBC végi sorozatokat adott nyáron, nem úgy mint a FOX vagy a WB. Ez a tény viszont nem mindegy, hisz képes volt a sorozat tartani magát. Másrészről a vetítés mellett szólt az az érv is, hogy állítólag a sorozatot a mid-seasonbe szánták volna, de már akkor rájöttek, hogy elég csúnya végzet lett volna ez a számára. Így is alacsonyan teljesített a sorozat, de legalább képes volt tartani az NBC nyári arculatát.
who_wants_to_s1finale.jpg
Az este másik búcsúzója a valmivel sikeresebb Sci-Fi sorozat a Who Want To Be A Superhero? A sorozat kemény 6 részt élt meg, de mint tudjuk ez nem jelent semmit, hisz próba jelleggel indult a sorozat. Megdöbbenésre a nézettsége folyamatosan növekedett, így nagy eséllyel pályázhat egy 2. évadra. Igaz a sorozat sikeressége, még múlik Stan Lee képregényén próbálkozásán is, de mint tudjuk a Mester elég ritkán téved.

És végül, de természetesen nem utolsó sorban, ma lesz az MTV éves díkiosztója a Music Vieo Awards, ami garantált szórakozást ígér és persze kegyetlen jó showt. Egyébként ajánlanám mindenki figyelmébe a Red Carpet Showt, ami az elmúlt években egyre jobb és jobb.


free web stats