Ők lesznek a Titans főhősei

 
Beküldte: Kanyecc 2018 June 29, 0:39-kor a(z) Promo témába.

Lassan kezdünk ott tartani, hogy több pénzt adunk ki stream oldalak előfizetésére, mint mozijegyre egy hónapban. Újabb platform van a láthatáron, amit már korábban bejelentettek, a DC Univese-ről van szó, ha valakinek még nem állt volna össze. A bétateszt időszaka augusztusban startol, ám az előregisztráció már elindultde csak amerikai IP-címmel van lehetőség a bejutásra. A DC-család tehát indít egy saját platformot magának, bízva abban, hogy a rajongóit egy helyre tudja gyűjteni és a franchise minden tagját erősíteni tudja különféle promókkal. Nem beszélve arról, hogy azért a képregény eladások növelését is elő tudják segíteni ilyen módon.

A stream szolgáltatás májusban adott ki egy nyilatkozatot, melyben hivatalossá tették, hogy zöld utat adtak 3+2 saját fejlesztésű sorozatnak. A Titans az egyik, ami a Tini Titánok vonalát szeretné erősíteni, illetve, amit még idén meg fogunk kapni. (Említésszerűen ne feledkezzünk meg a másik négyről se, a Swamp Thing-ről, a Young Justice: Outsiders-ről, a Doom Patról-ról és a Harley Quinn-ről.)

Eléggé vegyes fogadtatás érte az első torontói kulisszás képeket, de azért bízzunk abban, hogy jó is lehet Akiva Goldsman, Greg Berlanti, Marc Haimes és Sarah Schechter műve. Bár azt hozzátenném, hogy Igazság ligájából és Tini Titánokból jót még sose láttam. Bocs! A szereplők között biztosan feltűnik: Alan Ritchson (Hawk), Anna Diop (Starfire), April Bowlby (Rita Farr/Elasti-Girl), Brenton Thwaites (Dick Grayson), Bruno Bichir (Niles “The Chief” Caulder), Lindsey Gort (Amy Rohrbach), Minka Kelly (Dove), Ryan Potter (Garfield “Gar” Logan), Seamus Dever és Teagan Croft (Raven).

Mutatnám a legfrissebb promóciós fotót hozzá, valamint egy régebbit is.

36311755_1724042421019765_4140154585635356672_n

DRG0nhoUMAAIoWM.kpg


free web stats