Comic Con 2018-előzetes: Project Blue Book

 
Beküldte: Kanyecc 2018 July 21, 21:34-kor a(z) videó témába.

Ha van téma, amit a gasztro világnál is jobban szeretek, az az UFO-kra épülő koncepciók. Egyszerűen élek-halok értük, nem számít milyen műfajban kapom meg a napi betevőmet. Ott a The X-Files, melynek alapját ez határozza meg. Bármikor újranézem bármelyik részét, amikor a tévében épp adják. Ha átugrok a doku-reality részlegébe, akkor is simán tudok sorolni kettő abszolút kedvencet, amire bátran pazaroljátok a szabadidőtök, mert megérdemli. Az egyik ilyen az 1-es hangár – Az UFO akták magyar címen köztudatba épült Hangar 1: The UFO Files, ami a 2013/14-es idényben halmozott el minket különösebbnél különösebb MUFON-aktával. A másik se mai darab, 2013-as rövid életet élt elképzelés, melynek itthon a Discovery adott otthont. Az Ufók nyomában, eredeti címén: az Uncovering Aliens, ahol négy hivatásos ufókutató vizsgál meg elmondott jelenségeket, hogy valójában mi történhetett.

New UFO Drama Series Project Blue Book First Look Trailer I[Full HD,1920x1080].mp4_000096162

Nos, a fentebbi részt bátran vegyétek ajánlónak, viszont, akik inkább a „fiktív vonalon” mozognának, mint amit a The X-Files képvisel, azoknak van egy jó hírem. A History-ra hamarosan érkezik a Project Blue Book.

Sose hallottál róla? Mindjárt helyére teszem a kirakó darabkáit. A Project Blue Book (Kék Könyv Terv) egy létező projekt volt. 1947 (/egyes helyeken 1952) és 1969 között a légierő által több mint 12.000 UFO-észlelést rögzítettek. Az akták nagyon sokáig nem voltak hivatalosan elérhetők, azonban ez mára a múlt, mert már a neten is fellelhetők. Az irdatlan mennyiségű észlelésből a mai napig közel 700 eset megoldatlan, azaz nem tudtak semmi értelmes választ ráhúzni, ami indokolta volna a fura égi jelenséget.

Természetesen ők is kinn voltak a Comic Con-on. A történet alapjául a PBB szolgál, minden egyes epizód egy esetet vizsgál ki a főhősökkel. Valószínűleg arra a 700 darabra megy majd a hangsúly, amikre a mai napig nincs ép ész válasz. A rendezői székét a pilotnak Robert Stromberg kapta meg, míg a szkriptért David O’Leary a felelős. További exec. producerek között: Jack Rapke, Jackie Levine, Robert Zemeckis és Sean Jablonski foglal helyet. A szereplők sorában: Aidan Gillen, Ksenia Solo, Laura Mennell, Michael Harney, Michael Malarkey és Neal McDonough. Nálam abszolút a várós listán szerepel. 10 részt kértek belőle. Premier időpont nincs egyelőre, de nagyon bízom, hogy már ősszel elénk dobják. Nézzük csak!free web stats