Itthon is megjelenik a Stranger Things-képregény

 
Beküldte: Kanyecc 2019 January 21, 17:19-kor a(z) könyv témába.

Újdonságot azzal nem árulok el, hogy a Stranger Things alkotói is meg akarnak ragadni minden lehetőséget, hogy kitalált történetükből és univerzumukból minél többet tudjanak a rajongók elé tálalni, ezáltal dagasszák azt. A harmadik évadig még sokat kell aludni, viszont aki nem lenne képben, azoknak mondanám, hogy a vegetáló időszakban se szeretnék, hogy elfeledkezzünk róluk. Ezért tavaly ősszel kiadtak egy képregényt, melynek azóta több száma is megjelent – illetve nyáron jelentették be, hogy érkezik egy könyv is, ami Eleven édesanyjának életét karolná fel, de utóbbit most hagyjuk, mert előbbin a hangsúly esetünkben.

Tehát a képregény első száma már odakinn szeptember 26 óta kapható, melynek legutóbbi negyedik száma január 2-án került az újságárusokhoz. A jó hír most következne, ugyanis a Szukits kiadó jóvoltából kiadásra kerül. Egyelőre még nincs pontos megjelenés dátum, viszont a magyar nyelvűség az könyvelhető.

Előjáróban ennyit, részletek később, addig viszont még annyit, hogy az első számok Will-re fognak fókuszálni, akiről sok olyan dolgot tudhatunk majd meg, amik nem fértek el az időszűke miatt az első évad részeiben.

Az eredeti borító így festene, valószínűleg a hazain se változtatnak, csak magyarosítanak rajta.


free web stats