Plakátot a magyar népnek: A Tanár – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 January 3, 19:31-kor a(z) hazai marketing témába.

Rajtunk az iskola szeme.

Szeretem, amikor egy csatorna kreatív, és mer a sorozatához szlogent társítani. Ha valakinek nem derengene, segítek, A tanár 1. évadja „Ország, vigyázz! Jön a tanár!”szöveget kapta, míg a folytatás a fentit. Sokakkal ellentétben az RTL Klub programingje úgy gondolta, hogy A mi kis falunk még töltse csak 3. évados szünetét, és az évet ne a folytatásával kezdjék, hanem helyette A tanáréval, aminek a visszatérését tavaszra tettük oly sokan. (Ne feledkezzünk el a héten startolt napi telenovella jellegű „vidéki” sorozatáról se, a Drága örökösökről, ami lényegében egy afféle A mi kis falink-klón, azaz kiütötték volna egymást, aminek valóban nem sok értelme lett volna.)

Ami feltűnhet a plakátján az Trokán Nóra, aki új szereplőként érkezik Ubrankovics Júlia távozásával keletkezett űr betöltése érdekében. Nyilván már az elejétől népszerűsíteni kell, ezt meg is teszik. A 2. évad január 12-én, szombaton tér vissza 20 órás kezdéssel, tehát megkapja a főműsoridőt. A színésznő egyébként Kovács Lillakarakterét formálja meg, aki az új igazgatóhelyettest alakítja. A kezdés szinapszisát másolnám a csatorna oldaláról:

„A tanár második évadának első epizódjában indul az új tanév. A Kőrösi Csoma Szakgimnáziumot összevonják egy gimnáziummal, így új diákok érkeznek. Egyikük, a balhés Gyula, aki elítélt piti bűnöző és sürgősen be kell fejeznie az iskolát azért, hogy ne kelljen ismét javítóba vonulnia. Rácz igazgatónak (Anger Zsolt) és Szilárdnak (Nagy Ervin) lesz gondja vele bőven.

Az első epizódban megérkezik Lilla (Trokán Nóra), Szilárd hajdani nagy szerelme, aki ezentúl igazgatóhelyettesként fog a suliban dolgozni.”free web stats