Robbantott a The Masked Singer

 
Beküldte: Kanyecc 2019 January 6, 13:10-kor a(z) Nézettség,Vizuális egyveleg témába.

Megint kérdéssel kezdeném a bejegyzést: Ki látta a The Masked Singer című énekes versenyreality-t? Milyen volt a nyitány, jöhetnek komment formában a vélemények, mert komolyan érdekel, mit dobott össze a Fox évkezdésre.

Gyorstalpalóval tartozom! A koreai alapokra épülő énekes reality lényege, hogy a versenyzők (akik egyébként hírességek) maszkokban/álarcokban mérettetik meg magukat. Ezeket úgy képzeljétek el, hogy tetőtől talpig be vannak öltözve (lásd: a plakátokon), csak a fülünkre támaszkodhatunk. A zsűriben: Ken Jeong, Nicole Scherzinger, Jenny McCarthy és Robin Thicke foglal helyet, míg a műsorvezető: Nick Cannon. A versenyző valós kilétére csak a kiesést követően derül fény, akkor veszi le a jelmezét, szóval mehet a találgatás nézői és zsűri oldalról is, hogy kiket castingolt össze a Fox. A nagymeló itt az, hogy ne szivárogjon ki idő előtt!

Elsőre a nép kajálta. Nyilván annyira nem releváns egy január 3-diki nyitóadat, hiszen alig kaptunk újdonságokat, de ettől függetlenül a pilot részt 9.21 millióan látták a 21 órás blokkban, ami kiemelkedő. Oly annyira, hogy megverte a sávjában új résszel jelentkező SEAL Team-et, ami mindössze 6.22 milliónyi embert ültetett le a teljes lakosság körében. Csökkent is az előző részéhez képest 5.7%-nyit. A 18-49 éveseknél már jóval jelentősebb a sikere, hiszen 2.9-es demót könyvelhet el, ami nagyjából This is Us-színvonalnak tekinthető. A hetet biztosan magáénak tudhatja, mert ilyen számokat semmi sem fog tudni szállítani.

További érdekesség, hogy a SEAL Team a fiatalok körében 10%-ot esett az előző (2×12-es) részéhez képest, de tavalyhoz (1×10-hez) képest ugyanekkor pedig konstans módon tartotta magát. Egy másik különlegesség, hogy a The Masked Singer a tavaly ilyenkor futott 9-1-1-es epizódhoz (azaz a sorozatnyitányhoz) képest 61%-kal (utóbbi: 6.809M; 18-49-ben: 1.8) rakott le jobb mutatót az asztalra.

Mutatnák néhány kedvcsináló plakátot hozzá. Hamarosan érkezik részünkről is a kritika, mert nagyon tetszetős az elképzelés.

“Can you guess the celebrity behind the mask?”free web stats