Februártól lapozható a Reagan nemzedék

 
Beküldte: Kanyecc 2019 January 8, 21:13-kor a(z) könyv témába.

December 20-től már felkerült az HBO GO kínálatába a Deadly Class pilot része, ami azért nagy szó, mivel a hivatalos premier csak jövő héten lesz az amerikai Syfy műsorán. Ha a cím nem mondana sokat, akkor Anthony és Joe Russo nevét emelném ki a készítőgárdából, akikhez kapcsolódik rendezői szinten az Amerika kapitány: A tél katonája és a Bosszúállók: Végtelen háború című mozifilmek. Így már egy fokkal várósabb lehet a legújabb agyszüleményük, ahol igazából csak mint kreatív producerek kapnak helyet – de ne merüljünk el ennyire a részletekbe.

coming-of-age dráma leginkább egy X-Men klónra emlékezetet, hiszen itt is egy csapatnyi olyan fiatalra épül a történet, akik ki vannak valami miatt közösítve. A helyszín egy középsuli, ahol nem a földrajz az egyik alaptárgy, hanem a bérgyilkosságra való kiképzés. Jól olvasod, a fiatalság lesz a bérgyilkosok következő nemzedéke.

Mondanom se kelljen, hogy képregényes alapokról beszélünk. Itthon a Fumax jóvoltából kapjuk meg az első 6 számot egy kötetben, melynek az Orgyilkos osztály – Deadly Class I.: Reagan nemzedék címet kölcsönözték. Pontos premierdátumról egyelőre nincs hírünk, de valamikor februárra ütemezik a megjelenést, azaz a sorozatpremierjének közepe tájára. A Syfy részéről 13 epizódot kapunk, amit hetiben adnak. Visszakanyarodva… másolnám a kiadó hivatalos leírását a műhöz:

“1987-et írunk. Marcus Lopez gyűlöli az iskolát. Képtelen odafigyelni az órákon. A jegyei rosszak, bunkó osztálytársai rendszeresen zaklatják a barátait.  Csakhogy ezek a bunkók Sztálin legjobb bérgyilkosának leszármazottai, a tanárok egy ősi orgyilkosliga tagjai, a tantárgy, amelyből bukásra áll, a „feldarabolás alapjai” nevet viseli, szíve választottja áldozatainak száma pedig már kétszámjegyűre rúg.

Üdv a bolygó legbrutálisabb középiskolájában, ahová a világ legnagyobb bűnözőcsaládjai küldik kiképzésre az orgyilkosok következő nemzedékét! A gyilkosság művészet. Az ölés szakma. A Haláltanok Királyi Iskolájában, ha valaki hátba szúr, azt szó szerint kell érteni.”

Zárószóként beszéljünk az árazásról. 4.590 Ft-nak van belistázva, viszont, ha kihasználjátok a Fumax előrendelését, akkor 28%-ot zsebben tarthattok, azaz 3.300 Ft lesz a végár. Végezetük mutatnám a hivatalos hazai borítását:


free web stats