Déli előzetes: Hole in the Wall U.S.

 
Beküldte: Kanyecc 2008 August 31, 12:47-kor a(z) Hírek,videó témába.

Hírmorzsák írása közben találtam néhány infót a közelgő Hole in the Wall. Esett már szó pár nappal ezelőtt róla, hiszen az angolokhoz már megérkezett a japán produkció. Amerika sem mondhatott rá nemet, ezért a FOX úgy döntött, hogy leg olyan jó fej és honosítja hazájukban. Terveik szerint, az első héten egyből három darab epizódot láthatunk belőle! Yeah. Az elsőt szeptember 7-én (vasárnap) 20:00-tól, a másodikat 9-én (kedd) 21:35-től melyet a Fringe fog felvezetni, míg a harmadikat (csütörtök) 11-én 20:00-tól. Első évadja 13-epizódos lesz, mely végül a csütörtöki napon fog elhelyezkedni, magyarán be kell bizonyítania, hogy remek felvezetője lesz az utána következő Kitchen Nightmares második évadjának.

Részemről már bizonyított. Igaz a japán verzióra nem merészkedtem rá, de talán nem is tudtam volna. Az angolból kiindulva ott leszek a nézői között, persze csak archívum kapcsán, mert élőben ugyan nem fogom, pedig tudnánk. (Fercsa, megoldotta már egyszer-kétszer!) Ajánló-kritikámat tessék elolvasni, mert kicsit a körmére jártam a dolgoknak. A koncepciója egyébként pofon egyszerű: Embertetrisz.

Mivel a csatorna örült nagy promozásba kezdett, ezért figyelem felkeltés gyanánt már meglepett bennünket egy háromperces összeállítással, ami a közel jövőben fog műsorra kerülni. Rohadjak meg, ha nem néztem meg kétszer egymást követően. Nagyon poénos, már ebben kimutatódik, akkor mi várható?! Gondolok itt arra a jelenetre, mikor az duci csajnak kell átférnie egy balett felállású résen. Eszméletlen. Nem kell a tovább mögé kattintani, mivel nem dugom el. Tessék egyszer minimum meglesni és jöhetnek a vélemények. Egyszer nézhető, de nem elhanyagolható.free web stats