Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2008 August 31, 14:03-kor a(z) Hírek témába.

  • A holland Dutch TV egy érdekes reality készítésébe kezdett bele. A projekt a Prisoner of Love címet viseli, melyben ex-sittesek vakrandijaival fog foglalkozni. Természetesen a sztori koránt sem ért véget, hiszen a végén az lesz a feladatuk, hogy kiderítsék: milyen bűnt követett el a másikjuk. (További részletek a NyPost-on)
  • Hamarosan jönni fogunk a Survivor: Gabon castingjával, de előjáróban annyit tessék megjegyezni, hogy a csapatban helyet kapott Crystal Cox, aki az athéni olimpia 4×400-as győztese lett. Most megméretheti magát a természettel.
  • WTF? A TMZ hírei szerint, ott lesz Michael Jackson – a nózís bácsi – az MTV Movie Awards 2008-on, ahol Janet testvérével díjat fog ajándékozni az egyik szerencsés győztesnek. Huh. Ennek van bulvár képviselete.
  • Az ABC szeptember 30-ára egy érkezes produkciót hoz el a képernyőre Half Their Size címen, melyben nyolc Mississippi lakos lesz célkereszen kilenc hónapon át.
  • A Spike TV megint örült koncepciót tervez műsorára bocsájtani, melynek a Jesse James is a Dead Moon címet kölcsönözték. A produkcióban J.J. fog örült elképesztő kísérleteket kipróbálni, mint például egy feltunningolt nitro-mentángázzal töltött motorral meglépni a 200 mérföld/órát. Premierje februárra várható.
  • Kiefer Sutherland egy interjú kapcsán megmondta a frankót, miszerint nevetséges, hogy a színészek milyen magas fizetést kapnak, míg azok az emberek, akik rendesen teszik a dolgukat, akikre szükségünk van nap, mint nap – célozva a mentősökre, tűzoltókra, tanárokra, rendőrökre – alig kapnak valami fizetést. Ha valakit érdekel, itt folytathatja.
  • J.J. Abrams megint beleültette a bogarat a fülünkbe, mivel kijelentette hogy a Fringe-et bármikor be tudják fejezni, mivel a finálé jelenetei már ott van a fejében. Tehát a FOX-on múlik minden, mennyit akar belőle majd a közel jövőből, de annyi fix, hogy a befejezés képei öt-hat évad múlva is szintén belepasszolnak a összképbe.
  • Hogyan függ össze a Project Runway-es Tim Gunn és a Tide mosópor? Ez az oldalon mindenen ki fog tisztulni! xD
  • Az HBO-t érdekelné Edward Norton által készített Obama-dokumentumfilm. Az különcsége abban rejlik, hogy az elmúlt két évben Norton és csapata ott volt az első amerikai színesbőrű elnökjelölt minden napjában, melynek anyaga nagyon durva koncepciók kivitelezéséhez adna akár alapokat.

free web stats