Emlékeztető: Majomszeretet

 
Beküldte: Kanyecc 2008 August 31, 14:15-kor a(z) magyar ajánló,Promo,videó témába.

Ma. 14:40-től az RTL Klub műsorán: Majomszeretet (Love Monkey) – 1×01.

Ha netán valaki hamar felkapná a fejét, akkor azt megértjük. Kicsit elpuserált cím, de szerencsére nem mi adtuk neki, hanem a csatornán belüli marketingesek. – gondolom én. Másrészről a sorozat a Nagymenők, azaz Beautiful People helyére érkezett, ami nagy nehezen csak véget ért. (Sajnos részemről kaszát kapott, mert a végére túlzottan csöpögősre sikerült.

A Love Monkey sem érte meg az évadfináléját. A CBS műsorán ment le a 2005/06-os idényben, ahol sajnos alacsony nézettsége miatt – ha jól tudom – megkapta a harmadik részt követően a cancel-t. Összesen nyolc részről van szó, amik később a VH-1 műsorán kerültek leadásra.

A koncepciója Tom-ról szól, aki tengeti életét egy New Yorki lemezkiadónál. Barátai szerint „aranyfüle” van, kiszúrja mérföldekről a tehetségeket, azonban ezt a égnél koránt sem látják így, ami miatt menni kell. Elhatározza, hogy újonnan felfedezett előadójával megalapítja a saját kiadóját, de csak első hallásra tűnik ez olyan könnyűnek. Szerencséjére barátai ott vannak mellette és ott segítenek ki, ahol csak tudnak. (Jah, és azt se feledjük ki a sorból, hogy barátnője is kirúgja.)

Szereplők között ott van Thomas Cavanagh, akit elsőként az ED által ismertem meg. Ott ügyvédi pályája fuccsolt be, némi deja vu érzés legyen benne. Szerepelt emellett a Scrubs-ban, valamint az Eli Stone-ban. Ezenkívül még kiemelném a Tru Calling-os Jason Priestley-t, a Jericho-os Christopher Wiehl-t, a Miss/Guided tanító nénijét Judy Greer-t, valamint a Justice-os Katherine LaNasa-t.

Még nekem se volt szerencsém hozzá, ezért rávetem magam a hazai premierjére, és ha mindenki úgy akarja, estére érkezik róla a véleményem. Addig maradnak a promoképek, valamint egy előzetes, melyeket a tovább mögött találtok meg.free web stats