Netflixre készülhet a Resident Evil-sorozat

 
Beküldte: Kanyecc 2019 January 28, 12:26-kor a(z) Hírek témába.

Január 25-től újra borzonghatnak azok, akik imádják ezt a műfajt, hiszen kiadásra került a Resident Evil 2 játék felújított változatban. A kritikák alapján a játékfejlesztők jól dolgoztak, mert figyelembe vették a régi és az új rajongók igényeit, és akkor se hibáztak, amikor pont a második részt emelték ki a kalapból, hiszen a széria legerősebb láncszeméről beszélhetünk. Bátran leírható: ez majdnem telitalálat lett.

Durrant is egyből a pletyka, hiszen még semmiféle berendelés státuszt nem társíthatunk a Deadline értesüléséhez, miszerint a Netflix beszállna a német Constantin Films által fejlesztett Resident Evil tévésorozat változatába.

Manapság ez már tényleg felér egy szóbeli ígéretnek, mert, ami a Netflixhez kerül, az vélhetően meg is valósul, illetve minőség tekintetében hozza a kötelezőt. Elég csak felidezni a számtalan Marvel-feldolgozást vagy a Stranger Things-et, amikkel úgy istenigazán felhelyezte magát a tévésorozatos Földgömbre. A gyártónak se ez lesz az első feldolgozása, hiszen hozzájuk kapcsolódik a Shadowhunters.

Tehát konkrétumok nincsenek. Showrunner keresése folyamatban. Viszont egy fix tényt már leszögezhetünk: a cél az univerzum bővítése, illetve a mitológia elmélyítése. Történet tekintetében: Védernyő Vállalat machinációit mutatná be, valamint azt a világrendet, ami a T-vírus elszabadulása után keletkezett.


free web stats