Megjelent az idei első VOX sorozatos különszám

 
Beküldte: Kanyecc 2019 February 21, 11:49-kor a(z) Magazinok témába.

Régi módi vagyok, így szívesen adok ki pénzt a kedvenc nyomtatott sajtóimra. Hiába van tele a net minden sorozatos hírrel és kritikával, olykor aktuálisabb is, mégis más érzést nyújt az, amikor egy magazint a kezembe fogok. Francnak sincs mindig kedve a telefonját nyomkodni, és ügyelni arra, hogy nehogy lemerüljön idő előtt.

2019-be lépve a VOX magazin csapata folytatja a nagyjából másfél éve megkezdett hagyományát, azaz kéthónaponta hoz egy sorozatos különszámot, ahol górcső alá veszik azokat az ötleteket, amik vagy nagyot mentek az elmúlt időszakban, vagy csak pusztán közönségkedvencek.

A címlapot a Trónok harca kaparintotta meg, ami áprilisban érkezik a befejező etappal. Húzócím, vele könnyedén el lehet adni bármit – pláne ha még plakáttal is kedveskednek. A mostani számban lesz szó: a Sex Education-ről, a Luther-ről, a You-ról, a Fekete hétfőről, a The Punisher-ről és még sok másról. Ismételten kikaptak a sűrűből egy showrunnert, akinek meglesték munkásságát. Most Nic Pizzolatto-ra esett a választásuk, míg a Toplista rovatban a legjobb kórházas sorozatok kapják a teret. Kultsorozat részlegben a Maffiózókról emlékeznek meg, ami nemrég ünnepelte évfordulóját.

Plakát nélkül se maradunk, csupa közönségkedvencre esett a választás. Hogy mikre, azt lásd a címlapfotón.


free web stats