Összeálltak a nagycsapatok: Survivor: Gabon és The Amazing Race S13-casting

 
Beküldte: Kanyecc 2008 August 31, 18:19-kor a(z) casting,Promo témába.

A CBS-nek van két nagyszerű versenyzős reality-je, melyet jobban szeretünk, mint a FOX és az ABC táncikálos vagy éppen éneklős reality-jét. Fogalmazhatnánk, úgy is, hogy más életkort céloznak meg, de nem Európáról beszélünk, hanem egy felemás Amerikáról.

Délutáni hírmorzsáink között említést tettünk a közelgő Gabon-ról, ahol több kisebb híresség helyet kapott. Mielőtt rátérnénk a szereplőkre, fixáljunk le egy-két dolgot. A duplarészes premierje szeptember 25-én lesz. Előzetesen, nem így tervezte a csatorna, csak változott a felállás és halasztania kellett egy héttel. Továbbá azt se tessék elfelejteni, hogy ez lesz az első olyan évadja, melyet akár HD-minőségben élvezhetünk végig, hiszen abba került felvételre. Hát nem csodás.

A készítők egyébként nem tértek el a megszokott felállástól, azaz jön a nép, akit először két csapatra oszt szét. Amikor már kritikusan alacsony lesz a csapat létszám, értsd: amikor már csak 10-en vannak játékban, összevonásra kerül és harc a végsőkig.

Ha már szóba esett híreink között a casting, akkor térjünk ki egy pár érdekességre. A szereplőválogatásnak megint nem húztak életkor határt. Ugyan úgy megtalálható fiataloktól elkezdve öregig mindenki, valamint színesbőrűtől a fehérig. Ki kell emelnem közülük Crystal Cox, aki hajdanán az Athéni olimpián 4×400-asban aranyérmes lett. Emellett még helyet kapott egy videójáték világbajnok, egy színésznő is a sok ismeretlen között.

Három napra rá, szeptember 28-án startol el a The Amazing Race 13. évadja. Szintén egy olyan game reality, amit várunk, de még mennyire. Az AXN az elmúlt évben három évadját tűzte premierre, ami nem kis teljesítmény. Sajnos a 11. után már nem jön a folytatás, hiszen a Survivort helyezik műsorukra. Ennek ellenére nem kell csalódnunk. Most sem lesz hiányunk versengésből. Igaz nem vagyok fanatista rajongója, de azért nyomon követem az aktuális történéseket.

Ellentétben a Survivor-rel, még nem HD-minőségben élvezhetjük. Kicsit szomorú hír, hiszen mi ez a diszkrimináció, de majd a következőt. Azt kell mondanom a szereplőválogatás szintén remekül sikerült. Egyaránt vannak benne plázacicáktól elkezdve házaspárokon keresztül jóhaverok.

A tovább mögött találjátok meg mindkét sorozat casting képeit.

Survivor Gabon: Earth’s Last Eden:


The Amazing Race – 13. évad

free web stats