Plakátba zárva: Fosse/Verdon – 1. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 February 27, 16:12-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Tavaly szeptemberben az FX fogta magát, és úgy határozott, hogy lát kellő potenciát Sam Wasson életrajzi könyvében, a Fosse-ben, ami Bob Fosse és Gwen Verdon közötti kapcsolatot meséli elé, akik nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy az amerikai szórakoztatóipar fellendüljön – de nyilván ennek ára volt kapcsolatuk szempontjából. A sorozat tulajdonképpen kettőjük történetét mesélné el 8 részben. Minisorozatnak, akarom írni limitált sorozatnak van feltűntetve, így ha lenne folytatásról szó, akkor várhatóan más (népszerű ikon) kapná a főhős szerepkörét, viszont ne rohanjunk ennyire előre, mert még a premierjén sem vagyunk túl.

Apropó, debüt időpontja már egy ideje le van fixálva. Április 9-én érkezik Sam Rockwell és Michelle Williams főszereplésével. További szereplők között: Aya Cash, Bianca Marroquin, Byron Jennings, Ethan Slater, Evan Handler, Kelli Barrett, Laura Osnes, Margaret Qualley, Nate Corddry, Norbert Leo Butz, Paul Reiser, Rick Holmes és Susan Misner. Népes, szó se róla. A rendezésért Thomas Kail felelt, míg a szkriptért Steven Levenson.

Az életrajzi feldolgozások mindig komoly próbálkozásnak ígérkezik, ahol a hibázási faktornak egyáltalán nincs helye. Egyelőre még a kritikusok sem látták a kezdést, de nagyon kíváncsi leszek az első véleményekre. Mutatnám a hozzákészült plakátot.


free web stats