Promóképek a The Spanish Princess 1. évadhoz

 
Beküldte: Kanyecc 2019 March 3, 20:29-kor a(z) Promo témába.

A History Channel mellett a Starz is érzi, hogy van jövője történelmi témájú sorozatokba invesztálni az éves büdzséjük egy részét. A The White Queen és a The White Princess után újabb kosztümös produkciót gyártásába kezdenek. A projekt a The Spanish Princess címre hallgat, aminek középpontjában: Aragóniai Katalin áll, akit Charlotte Hope testesít meg.

2013-ban indult meg a lavinaszerűség, amikor A fehér királynét bekérték. Az Emmy-n és a Golden Globe-on három kategóriában is jelölést szereztek, bár egyiket sem sikerült díjra váltaniuk, ettől még felkerültek mindkét rangosabb díjátadó listájára, ami nagyszó. Az utódnak, azaz A fehér hercegnőnek a WIN Awards-ön (avagy hosszabb nevén Women’s Image Network Awards) már beérett a munka gyümölcse, ugyanis Michelle Fairley-vel elhozták a legjobb tévéfilm/minisorozat színésznőjének járó elismerést.

A sztorinak ugyanúgy Philippa Gregory könyvei szolgáltatják az alapokat, mint az elődöknél. A szkriptet Matthew Graham, Emma Frost és Birgitte Stærmose (mint rendező!) vette kezébe, hogy minél minőségibb legyen. Révén, hogy limitált sorozatról beszélünk, így a szereplőgárda roppant népes: Aaron Cobham, Alan McKenna, Alexandra Moen, Alicia Borrachero, Angus Imrie, Dame Harriet Walter, Daniel Cerqueira, Elliot Cowan, Georgie Henley, Jordan Renzo, Laura Carmichael, Nadia Parkes, Olly Rix, Philip Cumbus, Richard Pepper, Ruairi O’Connor és Stephanie Levi-John. Nem említettem, de a nő fiatal korát tárja elénk a sorozat, amiről elég keveset beszélnek még a történelemkönyvekben is.

Mutatnék hozzá néhány promóciós fotót. Premier időpontját még nem tűzték ki, de tavaszról beszélnek egyes helyeken, így várhatóan nyárig beütemezi a Starz a műsorra bocsájtását.

(További két darabot találhattok a tovább mögött!)


free web stats