Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2019 March 4, 17:57-kor a(z) Hírek témába.

 • Sehol se emlegetik túlzottan, így morzsaszösszenetbe jelezném, hogy a Fox által berendelt, de aztán végül az ABC-n premierre kerülő Bless This Mess című komédiának a premierje április 16-án lesz. A szereplők sorában: Lake Bell, Dax Shepard, Ed Begley Jr., Pam Grier, JT Neal és Christina Offley. A történetének középpontjában: egy friss házaspár áll, akik maguk mögött hagyják a nyüzsgő New York-i életüket, hogy Nebraskában egy merőbben nyugodtabbal folytassák – csak éppen nem is olyan nyugodt az a nyugodtnak vélt. Lake Bell a készítők sorában is helyet kap Elizabeth Meriwether társaságában.
 • Március 13-án tér vissza téli szünetéről a SEAL Team a 2. évad folytatásával a CBS 22 órás blokkjába.
 • Ismét javított a Ransom. A szombat esti 3×03-as részével 2.72 milliónyi nézőt ültetett le, ami 0.33%-os javítás a teljes lakosságban, de legalább hozott újakat. 3.4%-os pluszt tudhat le a célközönségnél, ahol 0.29-ről 0.3-ra növekedett. Az évadpremierhez képest ezek jobbak, akkor 2.16 milliót, illetve 0.23-as demót szállított.
 • A Fox megismételte szintén szombaton a Proven Innocent heti részét 21 órakor, hogy azzal új nézőket ültessen le. 1.23 milliót sikerült is szereznie, ami nem sok.
 • Jordan Peele csatlakozott az Amazon-ra készülő The Hunt-ba.
 • Március 10-én folytatódik a Relative Race az 5. évaddal a BYUtv műsorán. (Ne is kérdezzétek… még én se hallottam róla, de szokjuk a nevét.) Egy verseny reality-ről van szó, ahol négy csapat küzd az 50 ezer dolláros fődíjért, amit DNS-ük általi ismeretlen rokonaik felkutatásával szereznek meg valahogy?!… Bocs, de nekem kicsit biológiai a leírás, de kapcsolódik a DNS-hez a megmérettetés, ami 10 napon át zajlik.
 • Március 31-én debütál a When They See Us a Netflix kínálatában, ami egy limitált sorozat lesz Michael K. Williams, John Leguizamo, Vera Farmiga, Felicity Huffman, Niecy Nash, Blair Underwood, Christopher Jackson, Joshua Jackson, Omar J. Dorsey, Adepero Oduye, Famke Janssen, Aurora Perrineau, William Sadler és Jharrel Jerome főszereplésével. A történet a Central Park Five néven híressé vált ügyet dolgozza fel, melyben öt fiatal férfit vádolnak egy nő bántalmazásával, ami 1989-ben történt a Central Parkban. A sztori 2014-ig dolgozza fel az eseményeket, amikor is felmentette őket a bíróság, mivel a vádak hamisnak bizonyultak. Van előzetes hozzá, itt ni!
 • Március 6-án mutatkozik be a Youtube Premium következő dobása, ami egy animációs sorozat lesz Sherwood címmel. Igen, a története a Robin Hood-ot veszi alapul, csak éppen a főhősünk 14 éves életkorában. A főhősök hangjai között: Anya Chalotra, Tyler Posey, Aneurin Barnard, Jamie Chung, Rachel House, Neneh Conteh, Ade M’Cormack, Darrill Rosen és Joseph Fiennes. Szintén rendelkezünk előzetessel, itt ni!
 • Április 1-jén tér vissza a DC’s Legends of Tomorrow az 5. évadjával, amiben Jes Macallan szintén jelen lesz.
 • Az AMC berendelte a The Walking Dead második spinoff-jának fejlesztését. Semmit se tudni az egészről, csak annyit, hogy várhatóan érkezik egy újabb, ami tovább erősíti majd a sorozat atmoszféráját.
 • Alan Tudyk (FireFly) aláírt a Syfy-nak gyártott Resident Alien címre hallgató projektjébe, ahova főszerepet vállalt. A sorozat berendelés státusszal rendelkező Chris Sheridan által irányított elképzelést David Dobkin rendezné, aki alapul venné Peter Horgan és Steve Parkhouse képregényét. A történet középpontjában: egy a Földön kényszerleszállást végrehajtott földönkívüli lenne, aki egy colorado-i kisváros orvosának személyazonosságát felveszi, és éli életét – eközben pedig megkérdőjeleződik fejében küldetésének teljesítése, miszerint megérdemeljük-e, hogy éljünk még tovább és ne pusztuljon ki az emberiség?
 • Április 2-án tér vissza az USA kínálatába a Miz & Mrs című doku-reality új epizóddal, ami a WWE-s The Miz és Maryse életét követi nyomon. Ajánlójáról se feledkezzünk el.
 • Angus Macfadyen főszerepet vállalt a Strange Angel 2. évadjába – tudjátok, a CBS All Access sorozatába.
 • Április 4-én folytatódik a Braxton Family Values a 6. évaddal a WEtv műsorán, és képzeljétek, hozzá is van előzetesünk.
 • Március 7-én a 20 órás blokkba hozza vissza az NBC a Superstore 4. évadját.
 • Április 19-én debütál a Bosch 5. és egyben utolsó etapja az Amazon-on.

free web stats