Plakátba zárva: Warrior

 
Beküldte: Kanyecc 2019 March 6, 10:24-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Ha a tegnap közzétett előzetese még nem volt meg a Cinemax-ra érkező Warriornak, akkor mindenképp kezdjétek az alapozást azzal, majd lehet visszajönni a plakátjaihoz. Komolyan gondoltam soraim! Ne mosolyogj! Jó látni, hogy más csatorna szerint is van közönsége a harcművészetre épülő elképzeléseknek, így már biztos, hogy az Into the Badlands mellett áprilisban lesz egy másik, amit érdemes fejben tartani, mert erre fognak alapozni a készítők.

A poszterrekről Bruce Lee neve olvasható le. Az úr írasai szolgálnak alapul a történetének, ami a 19. század második felében játszódik San Francisco kínai városrészében. Főhősünk Kínából érkezik ide, ahol belepottyan a negyedben zajló Tang-háborúba. Hogy az egészet még ígéretesebbé tegyem, kiragadnám a készítők közül Jonathan Tropper nevét, akinek a házon belüli Banshee-t köszönhetjük. Nyilván ezzel az elvárásaim iránta egy újabb szintre emelkedtek, de annyi baj legyen. Tippre, simán hozni fogja azt, amire szükségem van 2019-ben. Erre a legjobb élőpélda a korábban megmutatt ajánlója, ami árasztja magából a profizmust. Nem is csoda, hogy felkerült a legvárósabb tavaszi újoncok listájára nálam. Azért valahol vicces, hogy a Fast & Furious-t is emlegetik rajtuk – pláne úgy, hogy egyből valami autóversenyzésre asszociálnék általa, amihez köze sincs, de el kell adni Justin Lin nevét valahogy az egyszerű embernek.

Április 5-én tehát megkapjuk Tropper újabb próbálkozását. Addig mutatnék hozzá két keménykedős plakátot. Kinél várós még?

A teljesség kedvéért még a szereplőgárdát felsorolnám, ahol helyet kap: Andrew Koji, Christian McKay, Dean Jagger, Dianne Doan, Hoon Lee, Jason Tobin, Joanna Vanderham, Joe Taslom, Kieran Bew, Langley Kirkwood, Olivia Cheng, Perry Yung és Tom Weston-Jones. A pilotot Assaf Bernstein rendezte.


free web stats