Esti előzetes: NOS4A2

 
Beküldte: Kanyecc 2019 March 6, 23:03-kor a(z) videó témába.

Estére tartogatom a legjobb előzeteseket! Tegnap a Warrior mondata velem a csúnya szavakat, most az AMC-re érkező NOS4A2 tett hasonlókat. Oké, álljunk meg egy rövid gondolatra. Ez az a cím, amit a legkevesebb ember tart majd fejben. Kíváncsi is leszek, hogy a hazai AMC miként birkózik meg a címmagyarosítási feladattal. Bár van egy kószagyanúm: megtartják az eredetit, ahogy azt tették pl.: a The Walking Dead-nél vagy az Into the Badlands-nél. Azért titkon, mélyen reménykedem, hogy mégsem így lesz és kioszthatok egy dicséretet.

Míg ez megtörténne… A NOS4A2-ről annyit kell tudni, hogy Joe Hill fantasy-horror bestsellerét veszi alapul, melynek rendezéséért Kari Skogland felelt – legalábbis az első két epizódnál. A főszerepben Zackary Quinto (Star Trek és American Horror Story) és Ashleigh Cummings, valamint feltűnik: Ashley Romans, Darby Camp, Ebon Moss-Bachrach, Jahkara Smith, Karen Pittman, Olafur Darri Olafsson, Rarmian Newton és Virginia Kull. A 10 részből álló elképzelés várhatóan nyáron érkezik, szóval a legjobbkor, mert valamiért ilyenkor az emberek nyitottabbak az ilyen kevésbé hétköznapi ötletekre. Másfelől, annak idején, milyen jó volt már végigizgulni a Harper’s Island-részeit. Kimondottan nyári finomság volt. Várhatóan vele sem lesz másképp.

A történetéről se szeretnék elfeledkezni, viszont azt másolnám a hivatalos közleményéből, ha már ilyen szépen összefoglalták:

„Quinto Charlie Manx figuráját alakítja, aki gyerekek lelkét szívja magába, hogy halhatatlan lehessen, majd kaput nyit a kicsik előtt Karácsonyországba. Ez a hideg, havas vidék Manx fantáziavilága, ahol mindennap Karácsony van, a boldogtalanságot pedig törvény tiltja. Ám Manx világát veszély fenyegeti, amikor egy fiatal lány (Cummings) felfedezi saját veszélyes adottságát.

Asleigh Cummings játssza Vic McQueen szerepét, aki egy fiatal művész, és lenyűgöző fantáziájával képes bárhová eljutni, még Charlie Manx-hez is. Vic bátor és vicces, aki megpróbálja kimenteni Manx áldozatait, mielőtt maga is áldozatul eshetne.”

Más nem maradt hátra, mint megmutatni Jami O’Brien és Lauren Corrao közreműködésével készülő üdvöske legfrissebb ajánlóit.


(A tovább mögött a korábbi előzetese is megtekinthetőami hasonlóan átadja a széria atmoszférájának jellemét.)free web stats