Plakátba zárva: The Order

 
Beküldte: Kanyecc 2019 March 11, 22:34-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Múlt pénteken a Netflix-en elstartol a The Order című drámasorozat, amelynek plakátja akkor áll össze teljes értékűen, ha megtekintjük a pilot epizódját. Nos, az a helyzet, hogy láttam már jobbat is, de van valami vonzereje, ami azt mondatja, hogy valószínűleg végignyomom a teljes évadját a következő napokban.

Kezdenék mindent az alapozásnál, melynek középpontjában a csaj ölében fekvő srác, akit nagyapja addig győzköd, míg beadja a derekát és egyetemre nem megy. Igen ám, csak egy olyanról van szó, ahol egy titkos társaság is jelen van. Főhősünk tudatosan cselekszik, mivel az ott gyűjtött tapasztalatait akarja felhasználni, hogy bosszút álljon apján, aki anyjának halálát okozta. Nyilván ez a sérelem áthatja életét, jellemét. A társulat különlegessége, hogy képbe kerül a valós tényekkel, miszerint a Földön nem csak emberek, hanem varázslók és más lények, pl.: vérfarkasok is élnek. Oldani kell a sok feszültséget gyártó elemet, ezért a készítők behoznak egy nőt a képbe, ő volna a leányzó a plakáton.

Nem is akarok most többet, mert akkor elmarad a pilotírás róla. Előjáróban egy szimpla közepest osztanék ki neki, se többet. A plakátok ettől függetlenül rendben vannak, csak éppen nem fedik azt, amit elképzeltem látatlanban. Túl jók lettek, a kezdés pedig középszerű, amit lehet amúgy szeretni, de a PeakTV aranykorában kérdés, hogy van-e ilyenre is időnk?


free web stats