Plakátba zárva: Hudson & Rex

 
Beküldte: Kanyecc 2019 March 13, 12:01-kor a(z) Kanadai régió,Vizuális egyveleg témába.

Sosem hittem volna, hogy a kanadaiak veszik a fáradtságot és körbenéznek európai fronton. Ez történt tavaly, amikor is a CityTV úgy döntött: tetszik nekik az osztrákok által elképzelt és megvalósított kutyás nyomozó elképzelése, az Inspector Rex (amit idehaza csak Rex felügyelő címen ismerhettek), aminek berendelték a remake-jét.

A szereplőgárdában: John Reardon, Mayko Nguyen és Kevin Hanchard kapott helyet. A stáb a részeket Newfoundland-on vette fel, így a környezetben biztosan nem csalódhatunk, mert nagyon szép az a vidék a maga módján. Premierje május 25-én lesz. Ha vettek egy pillantást a plakátjára, utána pedig felidézitek az eredeti Rex-et emlékeitekből, akkor valószínűleg meglepődtök, mert majdhogynem tökéletesre sikerült a kutyus castingja, akit – mégis csak színész állat fronton – a valóéletben Dieselként hívnak. 8 rész tehát a zsákban, március végén pedig start.

Kíváncsi leszek az osztrákok véleményére, illetve arra, hogy melyik magyar tévé meri bekérni a hazai sugárzás jogait, mert az idősebbek biztosan nyitnának felé.


free web stats