Júniusra várható a magyar nyelvű Stranger Things-képregény

 
Beküldte: Kanyecc 2019 March 13, 13:22-kor a(z) képregény témába.

Januárban már megírtam, hogy a Szukits kiadó jóvoltából a közeljövőben érkezik a Stranger Things képregény(-sorozat), azonban, akkor még nem volt becsült megjelenési időpont hozzá. Minap, amikor fellátogattam hozzájuk belefutottam a várható kiadási napjába, amit kezeljünk nagyjábólinak. Azért annak, mert az Assassin’s Creed legújabb könyvét február óta várom, jelenleg viszont már min. egy hónapos csúszásban van az akkori dátumhoz képest. Ha lehet hinni kiírasnak, akkor június 12-től olvashatjuk a teljes kiadást, ami odakinn 4 szám formájában látott napvilágot, de nincs semmi kőbe vésve – ez csak egy útmutató behatárolás, miszerint előbb ne igazán akarjuk a kezünk fogni, hiába szeretnénk.

Más… érdemes most leadni rá előrendelést, ugyanis 30%-os kedvezményt adnak az eredeti vételárból, azaz 3.990 ft helyett 2.793 Ft-ért juthatunk hozzá. Ez pedig egy olyan kedvezménymérték, ami ritka számba megy – általában 20%-nál megállnak. Használjátok ki. Végül pedig arról se szeretnék elfeledkezni, hogy megszületett a magyar címe a kötetnek. Ez se volt anno ismert. Odakinn a The Other Side címen fut, itthon Túloldalon-t kapta.

96 oldal keménykötésben, ha a terjedelmet és a kötést vesszük górcső alá. Egyébként az amerikaiaknál május 7-én egy kötetben egységesítve is megjelenik a 4 száma – ezt kapjuk mi meg cirka egy hónapos csúszással. A fordításért Szolga Emese felelt. Mutatnám végezetül a magyar leírást:

“A túloldal egy halálos veszélyekkel teli, baljós és hátborzongató másik dimenzió, amely csak távolról emlékeztet a jól ismert biztonságosnak tűnő valóságra. Will Byers családja és barátai, mindent elkövetnek, hogy kimentsék innen a fiút, mielőtt túl késő lenne. De mi is történt Willel kétségbeesett bolyongása során? És hogyan kereste a kiutat, miközben folyamatosan menekült és bujkált a félelmetes demagorgon elől?

A válaszok ijesztőbbek, mint gondolnánk…”


free web stats