Plakátot a magyar népnek: Ben 10

 
Beküldte: Kanyecc 2019 March 14, 8:54-kor a(z) hazai marketing témába.

Adjunk teret a hazai csatornák kampányainak! A következő napokban már futó sorozatok itthoni kreatívjait hoznám el, amikkel a nagyvárosban élők biztosan találkozhattak. Jobb lett volna még a premierjük előtt vagy éppen hajnalában közzétenni, de jobb később, mint soha alapon amondó vagyok, hogy ezekkel amúgy se lehet elkésni.

A Cartoon Network részünkről méltatlanul elhanyagolt sikerével folytatnám a ’rovatot’, a Ben 10-nel, aminek harmadik etapja van éppen terítéken hétköznap esténként, 20:30-as kezdéssel – amit egyébként másnap megismételnek dél tájban. Nem írtuk, de a 4. évadja zsebben van, melynek különlegessége az lesz, hogy nemzetközi vizekre viszik a főhősöket. Az éppen terítéken lévőre visszakanyarodva… nem látott idegen lények, gonosztevők és járművek tűnnek fel, és egy új szereplő, Kevin 11 is bemutatkozik, aki Ben 11 éves ellensége. Kevin 11 kifejlesztette saját Omnitrixét, az Antitrixet, így ő is át tud változni Ben alienjeihez hasonló lényekké. Új kalandjaik során Ben és a család az Omnikopterrel bejárják Ázsiát, Európát és Dél-Amerikát.

Mutatnám a hazai kreatívot. Szerintünk megér egy cikket, amúgy is alig kerül ki CN-es plakát az oldalra, holott nagyon sok sorozatuk van a Ben 10 mellett.


free web stats