És lőn a 2. nap éjszakája

 
Beküldte: tess 2008 September 2, 19:37-kor a(z) Heti adag témába.

Tegnap volt ugye a nagy szezonnyitó nap, de a menetelésnek korán sincs vége. Mostantól minden nap lesz mit nézni, és lesz mire odafigyelni. Elsőnek itt van mindjárt a CW-n egy dupla résszel startoló 90210. A csatorna ugyanazon szisztéma alapján cselekszik az újoncával, mint egy éve tette azt a Gossip Girl-lel. Vagyis mérhetetlen pénzt ölt bele a marketingbe, ami meg beindította a marketing gépezetet. Eddig én kritikát nem igen olvastam róla, mivel szigorúan kerülöm a spoilereket, de ettől függetlenül tuti nézős lesz. Elvégre tini-soap sucker vagyok, vagy mi.

A folytatás ellenben sokkal komorabb lesz. Visszatér a 7. és egyben záró évadjával a The Shield az FX műsorára. Gondolom, rengeteg fanatikus várja már, bár én eddig jó ha két részt láttam belőle. Emlékszem Kanyeccnak volt oda egy időben a sorozatért, de a lelkesedés gondolom gyorsan alábbhagyott. Ettől függetlenül lehet becsekkoljuk a premier.

Aki a hazai platformot részesíti előnyben se fog böjtölni, hisz este 8-kor jön a The Tudors 2. évadja az HBO-ra. Nekünk meg már ideje lenne pótolnunk a lemaradásunk ott is. Főleg, hogy jön a 3. évad is.


free web stats