Íme egy csoportkép az Elementary 7. évadjához

 
Beküldte: Kanyecc 2019 March 27, 13:45-kor a(z) Promo témába.

Nyári sorozatként tér végső nyugalomra az Elementary. Tavaly májusban a CBS sok más sorozata mellett úgy döntött, hogy zöld utat ad a 7. évadjának. Az is kikörvonalazódott, hogy csak midseasonben folytatódhat, hiszen a 6. etapnál április végi (előzőleg mindig őszi volt!) startot ütemeztek be, ami által csak szeptember közepén futott ki a 21 részes felvonás. Decemberig semmi infó nem érkezett felőle, azonban ekkor történt valami házon belül, ugyanis döntöttek újfent sorsáról. Hivatalossá érett az a státusza, miszerint a már korábban bekért 7. szezonja lesz az utolsó, illetve az is, hogy 13 résszel érkezik a záró felvonás.

Ergo, kaszát kapott, amit igazából Kelly Kahl így reagált le:

„A lot of parties came together and talked about their positions on the show – both in terms of business and in terms of creative – and we all decided that this was an opportune time to say goodbye to a show that has been very, very good to us”

A CBS tegnap jelentette be a nyári sorozatainak premieridőpontjait, köztük az Elementary-ét is, ami május 23-án, csütörtökön tér vissza a 22 órás blokkba. A kifutó S.W.A.T. 2. évadjának helyét kapja meg, felvezetésben csak ismétlésre alapozhat. A 7. etap kapcsán még annyi érdekesség, hogy a 7×05-ös részben tűnik fel James Frain, aki Odin Richenbach karakterét formálja meg, főhősünk nagy ellenségét.

A végére pedig a már belebegtetett promóciós fotó a végére összeállt csapatról:


free web stats