Áprilisban érkezik a Trónok harca-enciklopédia

 
Beküldte: Kanyecc 2019 March 29, 17:11-kor a(z) Magazinok témába.

Erősödik a Trónok harca körüli „láz”. Egyre több „csecse-becsét” áruló oldalon tűnnek fel relikviák a sorozathoz kapcsolódóan, legyen az pólóminta, nyaklánc, bögre vagy más egyéb formában. Nyilván mindenki most akar meggazdagodni belőle, mert koránt sem biztos, hogy a jövőre érkező spin-off ugyanilyen népszerűségnek fog örvendeni.

Amerikában az EW.com lépre meg azt, hogy 16 különféle borítással adta ki a sorozathoz kapcsolódó különszámát, itthon pedig a Vox magazin legutóbbi sorozatokkal foglalkozó kiadványa foglalkozott vele. A sor végére azonban koránt sem értünk, ugyanis Trónok harca magazin (egyik helyen így, másik helyen úgy emlegetik!) néven április 12-től kapható lesz egy masszív tartalmú áttekintő „kötet”. (Nem nevezném magazinnak, mert szó sincs arról, hogy lesz folytatása. Nálam a magazin az időszakosan megújuló tartalmú lapot jelent – legalábbis az én szótáramban.) A Marquard Media Magyarország Kft. által kapjuk meg a kiadványt.

Árazás tekintetében cseppet sem nevezném zsebbe nyúlósnak, mivel 1.990 Ft-ba kerül, ha a debüt napján az újságárusoknál vesszük meg. Ha viszont előrendeltek rá – mondjuk itt –, akkor 25%-kal olcsóbban, 1.490 Ft-ért juthatunk hozzá a 140 oldalnyi Trónok harca anyaghoz. És még tetejében ingyen házhoz is szállítják, ami tök jó.

A végére mutatnám a borítását:

(Pár távolabbi fotót mutatnék a magazin belsejéből, amolyan kedvcsinálóként, hogy lássátok, milyen szerkesztése.)


free web stats