Befutott az első Stargirl promóciós fotó

 
Beküldte: Kanyecc 2019 March 30, 22:05-kor a(z) Hírek,Promo témába.

Szépen kezd felnőni a DC Universe. Mint minden streaming szolgáltatónál, a kezdet náluk is meghatározó volt. Tavaly startoltak el, és látván a portfóliót, valóban komolyan gondolták a jelenlétüket a piacon. Azóta lefutott a Titans első évadja, ami felemás, de összességében azért pozitív kritikával büszkélkedhet, illetve bemutatkozott a Doom Patrol, ami jelenleg is terítéken van. Ellentétben a versenytársakkal – gondolok itt a Netflix-re és az Amazonra – ők heti rendszerességgel adagolják az epizódokat, mint mondjuk a CBS All Access. Ez azért is jó ötlet, mert nincs még akkora portfóliójuk, hogy megtehessék a heti évadpremiereket.

Első berendelt elképzeléseik között kapott helyet a Stargirl, ami több szempontból meghatározó lesz a csatorna és a készítők életében. A sorozatot Geoff Johns irányítása alatt kapjuk meg, aki egy ideig meghatározó kreatív felelőse volt a DC-univerzum mozifilmes szegmensének. További exec. producer között tartjuk számon Greg Berlanti-t és Sarah Schechter-t.

Visszakanyarodva Geoff-hez… azért is lesz számára fontos, hogy a lehető legjobb minőségben kapják meg a felhasználók a sorozatát, mivel saját húgáról mintázta annak idején a főhős karakterét. Tulajdonképpen így próbálta volna feldolgozni testvére elvesztését, aki 96-ban egy repülőgép-szerencsétlenségben vesztette életét. Civil nevén Courtney egy úgymond kozmikus botnak köszönheti erejét, melynek hála: képes lesz repülni és energiagömbökkel „bombázni” ellenfeleit. Természetesen a harcművészet világa se áll messze tőle.

Brec Bassinger kapta a főhős szerepét, azaz Courtney Whitmore-ért, akit korábban az All Night című Hulu sorozatban láthattunk tavaly májusban. További szereplők sorában: Amy Smart (Barbara Whitmore), Brian Stapf (Ted Grant/Wildcat), Cameron Gellman, Christopher James Baker, Hunter Sansone, Jake Austin Walker, Joel McHale (Sylvester Pemberton/Starman), Joy Osmanski (Paula Brooks/Tigress), Lou Ferrigno Jr. (Rex Tyler/Hourman), Luke Wilson (Pat Dugan), Meg DeLacy (Cindy Burman), Neil Hopkins (Lawrence “Crusher” Crock/Sportsmaster), Neil Jackson, Nelson Lee (Dragon King), Trae Romano (Mike Dugan), Yvette Monreal és Anjelika Washington – zárójelben pedig a karakterük neve olvasható.

A sorozat premierjét sajnos elcsúsztatták 2020-ra, de kárpótlásként megmutatták az első hivatalos promóciós fotóját.


free web stats