Plakátba zárva: The Society

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 15, 8:44-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Formálódik a Netflix májusi premier műsorrendje. Most a The Society debüt időpontjáról hullott le a lepel, amit a streaming szolgáltató május 10-én, pénteken hoz el. Ergo, olyan napra szán, ami kiemelt náluk. Az elmúlt hónapokra alapozva szóba jöhetett volna szerda és csütörtök is, de tartják annyira érdekesnek, hogy sok felhasználó hétvégéjét alapozzák meg vele.

A sorozat rendezésében Marc Webb működött közre, aki korábban a Giftednél és a Limitlessnél is hasonló pozíciót foglalt el. A történet: egy csapatnyi tinédzserre helyezi a hangsúlyt, akik rejtélyes módon elkeverednek New England-i városuk kiköpött másába, csak éppen itt a szüleiknek nyoma sincs. Elsődleges céljuk, hogy kiderítsék: mi történt, illetve miképp keveredhetnek haza. Másodlagos pedig, hogy az itt töltött idő alatt jól érezzék magukat, mégis csak a bulizás egyik lételemük. A külföldi kritikusok a “Legyek Ura” modern kivitelezéseként tartják számon.

A szkriptet Chris Keyser csiszolgatta. Révén, hogy tiniket foglalkoztat a produkció, hogy roppant mód népes a szereplőgárdája, ahol helyet foglal: Alex Fitzalan, Alex MacNicoll, Gideon Adlon, Grace Victoria Cox, Jack Mulhern, Jacques Colimon, Jose Julian, Kathryn Newton, Kristine Froseth, Natasha Liu Bordizzo, Olivia DeJonge, Rachel Keller, Salena Qureshi, Sean Berdy és Toby Wallace. Mutatnám a napokban érkezett plakátját!


free web stats