Az első promóciós fotók a The Mandalorian-hez

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 15, 14:32-kor a(z) Promo témába.

A hétvégen került megrendezésre a Star Wars Celebration névre hallgató Star Wars esemény, ahol egy teljes blokkot kapott a The Mandalorian címre keresztelt élőszereplős SW-univerzumban játszódó sorozat. Ugye a Disney streaming szolgáltatásába, a Disney+-ba érkezik a 2019/20-as idényben, várhatóan már ősszel. A 8 epizódból (korábban 10-ről volt szó!) álló 1. évad pilotját Dave Filoni rendezi, míg Jon Favreau írja. A további készítők között: Bryce Dallas Howard, Colin Wilson, Deborah Chow, Karen Gilchrist, Kathleen Kennedy, Rick Famuyiwa és Taika Waititi.

A sorozat A Jedi visszatér és Az ébredő Erő között játszódik. Időben tehát a Birodalom bukása és az Első Rend felemelkedése között. A középpontjában: egy mandalori fejvadász áll, akit Pedro Pascal formál meg. A produkció gyártási költsége 100 millió dollárba került, ami nagyon sok pénz, de mivel ilyen elképzelés még korábban sose volt tévében, nagyok is az elvárasok vele kapcsolatban. A szereplők sorában: Carl Weathers, Emily Swallow, Giancarlo Esposito, Gina Carano, Nick Nolte, Omid Abtahi és Werner Herzog.

A promóciós fotó mellett, a tovább mögött nézhetitek meg a komplett panelját is, valamint egy előzetest, amit exkluzív értékkel mutattak meg a rajongóknak.

(A tovább mögött folytatódik a galéria. Aki kíváncsi klikkeljen!)
free web stats