Plakátba zárva: What/If

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 24, 16:10-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Fura, hogy egyesek szerint az epizódikusság nem való azon streaming szolgáltatók kínálatába, amik egyszerre teszik elérhetővé az adott sorozatévad összes részét. Elég csak a minap emlegetett Luciferre gondolni. A Netflix próbálkozik, ez abból is látszik, hogy színes műsorkínálattal rendelkezik – amire nem sajnálják a felhasználók a pénzt. Pont a Vulture oldala hozott le a napokban egy cikket arról, miként zárta az első negyedévet. Lényege, hogy 9.6 millió új regisztrált tagot szereztek (amiből a javát a nem-amerikai fizetők teszik ki, pontosan 7.86 milliónyit), ezzel nagyjából 146 millióra rúg a felhasználóinak létszáma. Bátran kijelenthetjük, hogy leíratlanul, de monopól helyzetben van.

A What/If egy évados antológia sorozat lesz. Azt fogják megvizsgálni az egyes döntések, miként változtatják meg az embert, amiket józan paraszti ésszel élből elutasítanánk, azonban a helyzet maga belekényszeríti a tagjait.

Mike Kelley kap helyet az írók sorában, aki korábban a Revege-ben munkálkodott. További készítők között: Alex Gartner, Charles Roven, Jack Rapke, Jackie Levine, Melissa Loy, Robert Zemeckis és Phillip Noyce – utóbbi, mint rendező; előbbiek pedig produceri státuszban.

A szereplőkről nem látom értelmét beszélni, hiszen részenként mást és mást látunk majd; viszont, akik biztosan feltűnnek az: Blake Jenner, Daniella Pineda, Dave Annable, Derek Smith, Jane Levy, Juan Castano, Keith Powers, Louis Herthum, Marissa Cuevas, Monique Kim, Renée Zellweger, Saamer Usmani, Samantha Ware és Tyler Ross.

Május 24-én érkezik az 1. évadja. Íme a hozzá készült plakát.

“Fate is a lie.
There is only choice”


free web stats