Plakátot a magyar népnek: Főnök inkognitóban

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 25, 18:44-kor a(z) hazai marketing témába.

Múlt héten kifutott az RTL Klub hétfő estéje, így jövő héttől – mert ugye most húsvéthétfő volt, amikor filmeket kaptunk – új műsorrendre vált a csatorna. A Konyhafőnök visszahozása mellett egy újabb saját gyártasú, de más által kitalált licencszel rendelkező elképzelést tűz képernyőre, a Főnök inkognitóbant. Ismerősen cseng a cím? Előfordulhat, hiszen a brit és az ausztrál változatból kaptunk néhány évadot Beépített főnök hazai címmel.

Az Undercover Boss franchise-ról van szó, ami egy doku-reality. Minden epizódja különálló, így ha kimaradna az egyik heti része, akkor sincs probléma, nincs összefüggés köztük. A lényege, hogy cégek és vállalkozások vezetői álruhában és némi arcot elmásító húzással beépülnek a munkásaik közé, ami által nagyon érdekes és hasznos információk birtokába jut, mint pl.: ha van valami simlisség az alkalmazottak körében, az általában hamar kiderül; vagy hogyha vannak olyan sérelmek, amiket nem mernének a góré szemébe mondani, de javítana a munkamorálon; meg ilyesmik…

A részéket kicsit késői timeslotban kapjuk, ugyanis 22:05-re ütemezték be, de A Konyhafőnök felvezetését élvezheti, ami biztató. Íme a hazai változat plakátja.


free web stats