Plakátba zárva: Dead to Me

 
Beküldte: Kanyecc 2019 May 2, 13:45-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Úgy fest, hogy ez ilyen Netflix-es nap lesz, ugyanis a streaming szolgáltató a napokban több érkezőjéhez is kiadott plakátokat és előzeteseket, amiket jó lenne időben (értsd: premierje előtt) közzétenni, hogy az ominózus napon már fix tényekkel tudjunk nézési sorrendet felállítani.

A következő kiszemelt a Dead to Me, amiről már ejtettem szót a blogon előző hónapban. A középpontjában: két nőt és a köztük kialakult kapcsolatot ismerhetjük meg. Az egyik egy optimista szabad szellemű, aki a közelmúltban szenvedett tragikus veszteséget; a másik pedig egy özvegy, aki férje után indít nyomozást.

A főszereplők között: Christina Applegate és Linda Cardellini; illetve Diana Maria Riva, Ed Asner, James Marsen, Luke Roessler, Max Jenkins és Sam McCarthy. A pilotot Liz Feldman írásával és Amy York Rubin rendezésével kapjuk meg. További készítők között: Adam McKay, Christina Applegate, Jessica Elbaum és Will Ferrel. 10 részt kapunk. A kritikusok felemás véleményekkel fogadták, azaz addiktivítástól nem kell tartani, azaz 50% csak az esély rá. Mutatnám a plakátjait!
free web stats