Plakátba zárva: The Rook

 
Beküldte: Kanyecc 2019 May 9, 14:54-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

A Starz azon kicsiny prémium (?) kábeles csatornák egyike, ami áldozata a PeakTV korszakának. Az újabbnál újabb konkurencia feltűnésével szűkül a piaci része, melynek hatása mutatkozik a nézettségi tabellájukon is. Csak hogy értsétek, mire gondolok… Ott van a Power és az Outlander, ami képes 1 millió feletti nézőszám generálásra, azonban a másik végletet a Now Apocalypse produkálja, ami mindössze 97 ezren áll. Eléggé nagy a lyuk kettőjük között, kérdés, hogy a nyáron érkező The Rook hova tud pozícionálni? Az lenne a legjobb, ha megütné előbbi kettő szintjét, de ilyen elhanyagolható reklámmal sajnos erre eléggé kicsi a valószínűség.

Holott ígéretesnek tűnik az elképzelés, melynek szereplői között kap helyet: Emma Greenwell, Joely Richardson és Olivia Munn. A történet alapjául Daniel O’Malley regénye szolgál, ami idehaza A bástya címen jelent meg. Középpontjában: egy nő áll, aki paranormális lények elől menekülve próbál életben maradni, és közbe kideríteni, hogy ki is ő valójában – mielőtt felemésztenék minden emlékét a régmúltból.

A 8 epizódos elképzelést Sam Holcroft és Al Muriel által kapjuk meg. A pilot rendezéséért Kari Skogland felelt. A start június 30-án lesz, ez pedig a napokban kijött plakát hozzá.

“Awaken the power within.”


free web stats