Promóképeken a Game of Thrones 8×05-ös rész

 
Beküldte: Kanyecc 2019 May 10, 10:24-kor a(z) Promo témába.

Vegyes véleményékből nincs hiány, ha a Trónok harca kerül górcső alá. Már csak két epizód van hátra, és leköszönön végleg a sorozat. A héten fel is merült néhány külföldi újságíróban a kérdés, hogy miként állnak a berendelt spinoff elképzelések. Azt ugye tudni, hogy 3 még életben van, és a könyv írója szerint jól haladnak a fejlesztésekkel – jelentsen ez bármit. Ne aggódjatok, valamit biztosan kapunk, a kérdés inkább az, hogy a legütőképesebb kerül-e berendelésre általuk.

A múlt heti The Last of the Stark című epizódnál elmaradt a nézettségi rekord. Mondjuk nem is vártam! A rész terjedelemben most 77 percet szállított 21:03-as kezdéssel, azaz megvárattak 3 perccel a nézőiket. Összességében: 11.795 milliónyi tévézőt vonzott a képernyők elé, amivel az évad második legnézettebb epizódja lett – éppen hogy beelőzve az évadnyitányt, ami 11.760 millión zárt. A fiatalok körében 5.07-es demót tudhat magáénak. A 18-49 éves nők körében: 4.87-en; a férfiaknál pedig 5.27-en álltak meg a Nielsen mutatói. Ezáltal a nap legnézettebb produkciója lett ismételten. Kábelen az NBA Playoff próbálta megfogni 163 perces meccsével, de csak esetében 4.055 millióról, valamint 1.53-as demóról beszelünk. Az országos kínálatban az ABC-s American Idol jelentette a vetélytársat, ami 7.485 millióval araszolt mögötte, valamint 1.2-es demóval. A CBS-t sem kell félteni, mert ötletesen a 60 Minutes-szel ment ellene, ami nagyjából ugyanennyit produkált, mivel a hírekre nem csak a magyar ember éhezik.

Elhoznék a heti epizódhoz néhány promóciós fotót. Szám szerint 9 darabról van szó, a rész címéről egyelőre nincs infó, várhatóan a premierkor lepleződik le.

(A tovább mögött a 8×05-ös rész galériája csak az nézzen rájuk, aki kíváncsi, hiszen spoilereket tartalmazhat.)


free web stats