2019/20 – NBC újoncok (1): Bluff City Law

 
Beküldte: Kanyecc 2019 May 14, 22:41-kor a(z) Upfront 2019: NBC témába.

Műfaj: dráma.

Stúdió(k): David Janollari Entertainment · Universal Television.

Forgatási helyszín: Memphis.

ÍróDean Georgaris (The Brave) és Michael Aguilar (Kidding, I’m Dying Up Here).

RendezőJessica Yu (13 Reasons Why, Grey’s Anatomy).

ProducerekDavid Janollari (Midnight Texas, Six Feet Under).

SzereplőkBarry Sloane (Revenge, Longmire, Six, The Whispers), Caitlin McGee, Jayne Atkinson (Madam Secretary, House of Cards, Criminal Minds), Jimmy Smits (How to Get Away with Murder, 24: Legacy, The Get Down), MaameYaa Boafo (An African City), Michael Luwoye (She’s Gotta Have It, The Gifted), Scott Shepherd (True Detective, The Young Pope) és Stony Blyden (Hunter Street).

Történet: középpontjában egy memphis-i elit ügyvédi iroda áll, akik olyan ügyekre szakosodtak, ahol a legellentmondásossabb felállások uralkodnak. Főhősünk maga egy legenda, aki már többször megvívta „Dávid és Góliát” harcát, valamint adott lánya, aki szintén a szakma egyik kiemelkedője. Erősen karakterközpontú a történet beállítottsága.

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2019. ősze – hétfőre, a The Voice mögé kapott helyet a 22 órás timeslotba, ahol előző idényben a Manifest S1 futott.

Közösségi hálózatos elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Instagram | Hashtag: #BluffCityLaw

Mit szólunk a tényekhez? ­– Miért érzem azt, hogy minden jogi drámánál be kell dobni a „Dávid és Góliát” jelzőjét?! Eme tény nélkül már eladhatatlan a projekt? Nagyon úgy fest, mert az NBC ezzel a jellemvonással akar nézőket szerezni. A Bluff City Law-nak van egy olyan előnye, hogy a The Voice mögé került, ahol a 2018/19-es idényben a Manifest nagyot futott és meg is lett az eredménye. A castingból Jimmy Smits nevét emelném ki, akit inkább az Outlaw-ból ismerhettek, mint sem a 24: Legacy-ból – legalábbis előbbiben maradandóbbat alakított nálam. A CBS-en jobban mutatott volna az ötlet, nehéz bármi jót kinézni belőle, főleg azért, mert a családi érát beépítik a munkás életbe az által, hogy apa-lánya melózik a cégben. A lényeg, hogy sok kedvet nem csináltak hozzá.

A tovább mögött néhány promóciós fotó megtekinthető!


free web stats