2019/20 – NBC újoncok (3): Council of Dads

 
Beküldte: Kanyecc 2019 May 16, 12:39-kor a(z) Upfront 2019: NBC témába.

Műfaj: dráma

Stúdió(k): Jerry Bruckheimer Television · Midwest Livestock Productions · Universal Television.

Forgatási helyszín: Savannah.

Könyves adoptáció írója: Bruce Feiler-féle “The Council of Dads: My Daughters, My Illness and the Men Who Could Be Me” című emlékirata.

Író: Joan Rater (Grey’s Anatomy, Doubt) és Tony Phelan (Grey’s Anatomy, Doubt).

Producerek: James Oh, Jerry Bruckheimer (L.A.’s Finest, Lucifer, CSI-franchise, Training Day), Jonathan Littman (The Amazing Race, Dark Blue, CSI-franchise) és KristieAnne Reed (Lucifer, Training Day, CSI: Cyber).

Szereplők: Blue Chapman, Clive Standen (Viking, Taken, Camelot), Emjay Anthony (Rake), J. August Richards (Agents of S.H.I.E.L.D., Kevin Probably Saves the World, Notorious), Michael O’Neill (Scandal, Rectify, Extant, Bates Motel), Michele Weaver (Love Is_, The Cost of Living), Sarah Wayne Callies (Prison Break, The Walking Dead, Unspeakable), Steven Silver (13 Reasons Why), Thalia Tran és Tom Everett Scott (I’m Sorry, 13 Reasons Why).

Történet: egy négygyermekes apa (nevén Scott) áll a középpontjában, akinek élete gyökerestül felfordul, miután egy halálos betegséggel diagnosztizálják. Szembe nézve erkölcsével, feleségével jobbján összegyűjti azon barátait, akik segítségükre lehetnek élete utolsó szakaszában.

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2020. midseason.

Közösségi hálózatos elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Instagram | Hashtag: #CouncilofDads

Mit szólunk a tényekhez? ­– Azt mondják, hogy a halál, mint téma remek alapot tud nyújtani. Hát nem tudom… Mármint ki az, aki ilyen témával akar depresszióssá válni. Ugye a halálos betegség kiderülése felfogható egyfajta előgyásznak is, amikor már az ember beletörödik sorsa végkimenetelébe, mert nincs B-opciója. Nyilván poén és irónia szinten lehet bőven alapozni rá, de drámáról van szó, ahol inkább az érzelmek és érzések lesznek a középpontban. És hogy mennyi ideig lehet mindezt nyújtani csorbulás szintén? – az egy jó kérdés. Ha én lennék az író, akkor biztos a sorozatfinálékor meghalatnám a főhőst, még ha nyersen is hangzik mindez, csakhogy célba érjen a mondani valója és ne érezze magát a néző becsapva, beetetve. Nincsenek húzó nevek, legalábbis egyiket se érzem annak. Az NBC se merte őszre rakni, félnek a fogadtatásától.

A tovább mögött néhány promóciós fotó megtekinthető!


free web stats