2019/20 – NBC újoncok (2): Sunnyside

 
Beküldte: Kanyecc 2019 May 15, 10:49-kor a(z) Upfront 2019: NBC témába.

Műfaj: egykamerás komédia.

Stúdió(k): 3 Arts Entertainment · Fremulon · Universal Television

Forgatási helyszín: Los Angeles.

ÍróKal Penn és Matt Murray (The Cleveland Show, Saturday Night Live)

RendezőOz Rodriguez (Saturday Night Live, AP Bio).

ProducerekDan Spilo (Eddie Griffin: Going for Broke), David Miner (The Good Place, Abby’s, Brooklyn Nine-Nine) és Michael Schur (The Good Place, Brooklyn Nine-Nine, Parks and Recreation).

SzereplőkDiana Maria Riva (Dead to Me, Man with a Plan, Telenovela, The Bridge), Joel Kim Booster (Funemployed), Kal Penn (Designated Survivor, Battle Creek, Deadbeat, House), Kiran Deol, Moses Storm, Poppy Liu (Mercy Mistress), Samba Schutte (The Grind) és Tudor Petrut.

TörténetGarrett Modi az amerikai álmot élte. A New York-i városi tanács egyik legfiatalabb tagja volt, aki a politikai elittel cseppet sem hétköznapi életet élt, Queens egyik büszkeségének tartotta magát. Ahelyett, hogy segítette volna a választóit, helyette elvakult a csillogásban, ami a vesztéhez vezetett. Egyik csavart estéjén olyat tett, ami karrierje végét eredményezte. Állását elvesztette, ő pedig visszaköltözött testvéréhez, akik szintén az amerikai álmot kergetik. Élete értelmetlenné vált, azaz azt hitte, ám belebotlik pár bevándorlóba, akik állampolgárságot akarnának – ügyüket felkarolja, és segít céljaikat elérni.

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2019. ősze – csütörtök, 21:30-tól. A The Good Place S4 és a Law & Order: SVU S21 között érvényesülhet.

Közösségi hálózatos elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Instagram | Hashtag: #Sunnyside

Mit szólunk a tényekhez? ­– A sorozat egyértelmű húzóneve nálam Kal Penn. Nem csak szereplőként foglal helyet a gárdában, hanem készítőként is irányítja a projektet. A történet szerintem nagyon adja magát. A bevándorlásból adódóan rengeteg poént hordoz magával – és ha valaki nyomon követi a kinti történéseket, akkor akár rejtett easter eggs utalásokat is észlelhet a részek fanyar humorában. Azaz nagyon remélem, hogy ilyenekkel is operálnak majd az írók. A csütörtöki blokk egyik telitalálatos újonca, jó helyre került, jó felvezetéssel. Innen elbukni nem lehet.

A tovább mögött néhány promóciós fotó megtekinthető!free web stats