2019/20 – NBC-előzetesek (1): Bluff City Law

 
Beküldte: Kanyecc 2019 May 13, 7:52-kor a(z) 2019/20 sorozatai,videó témába.

Csavarjunk egyet a gépezeten. Előbb megmutatnom az NBC őszi újoncainak az előzeteseit, majd pedig a nap folyamán elhozom az adatlapjukat.

Az idény egyik meglepetése lehet. Csak azért, mert alapvetően nem vág bele az NBC profiljába ez a jogi dráma. Inkább a CBS képernyőjére tudnám elképzelni a Bluff City Law-ot, amit összeraknék egy estére a Blue Bloods-szal, hogy felerősödjék – akár még a pénteki timeslotot is megkockáztatnám, annyira odaillő alany. Az ajánlója se győzött meg arról, hogy most valami újat kapnék, amivel eddig még sose volt dolgom. Ettől függetlenül meglepetés lehet, mert az ilyen elképzelések rejtik magukban az igazi pálfordulásokat. Amikor leszögezel valamit, aztán köze sincs a végeredményhez, és megkedveled; vagy az amerikaiak, akiknek másképp jár a fejük. A készítők között nincsenek hangzatos nevek, a szereplők közül talán Jimmy Smitst emelném ki, aki anno az Outlaw-ban beégett a memóriába.

Jó időponttal rendelkezik, hiszen a 2018/19-es idényben a Manifest itt futott be, mármint a hétfő 22 órás blokkban – a The Voice után. Sok dolog adott ahhoz, hogy megdöntsön minden teóriát, ami a befutásának megbicsaklására épül. Nézzük az előzetesét.free web stats