Plakátba zárva: Game of Thrones: The Last Watch

 
Beküldte: Kanyecc 2019 May 19, 16:57-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Elérkeztünk a naphoz, amit a Trónok harca végsőbúcsúra vonul. A héten nagyon sok minden történt a sorozat háza táján. Kezdenék mindent ott, hogy 12-én adásba került a The Bells című epizód, ami még az előzőekhez képest is jobban megosztotta a közönséget. Egyre több rajongói érzi becsapva magát, mert a 7-8. évad már nem azt a minőséget szállította, mint, amit korábban kaptak. Ugye a 13 epizódos berendelést szabták ketté, 7-6 felosztásra, hogy két széria formájában hozzák el a zárását. Ez abból is adódik, hogy már egy ideje nem követi a könyv történetét, önálló lábakra állt a produkció, viszont ezáltal azt a színvonalat nem hozza. Hogy így van-e, azt döntse el mindenki maga!

Elégedetlenség ide vagy oda, ettől függetlenül a sorozat robog a siker útján tovább oly annyira, hogy a múlt heti résszel 12.479 milliós nézőszámot generált az HBO-nak, amivel minden korábbi rekordját megdöntötte. A 18-49 évesek körében 5.41-es demóig rugaszkodott el az érték, ami megint csak szép teljesítmény, ha csak a nőkre helyezzük a hangsúlyt, akkor 4.95-ről, ha pedig a férfiakra, akkor 5.88-ról beszélhetünk. Nyerte a napot – mondanom se kelljen.

Szóval az elégedetlenségtől függetlenül azért nézők az emberek a Game of Thrones-t. Nemrég indítottak a rajongók egy olyan petíciót, amiben azt követelik, hogy forgassák újra az évadot, mert ez minden, csak éppen nem méltó egy sorozatzáráshoz. A cikk megírásának pillanatában 1.044 millióan írták már alá mindezt – mint ha lenne neki jelentősége, holott nincs! SEMMI! De egy próbálkozásnak elmegy. Mellesleg ki hallott már olyat, hogy újraírnának valamit, amit már leadtak tévében, csak azért, mert a nézőknek nem tetszik?

Ma lesz a sorozatzárás. Május 26-án még kapunk egy kulisszás különkiadást, hogy még egyszer megdobogtassák a rajongóik szívét. Ehhez készült egy plakát, íme:


free web stats