Promóképek a Trinkets 1. évadhoz

 
Beküldte: Kanyecc 2019 June 1, 0:19-kor a(z) Promo témába.

Minap már ejtettem szót a Trinkets című Netflix-es üdvöskéről, amit június 14-én kapunk meg a megszokott formában. Arról mondjuk nem esett szó, hogy az AwesomenessTV által került legyártásra, amihez kapcsolódik házon belül a Richie Rich projekt 2015/16-ból, vagy hogy frissebbet említsek a Hulu részéről a Freakish, a Pen15 és az All Night – de ne feledkezzünk el a hamarosan folytatódó Light as a Feather-ről se. Ergo, inkább a streaming platformnak készítenek, mert amúgy a Youtube se kivétel, innen a Foursome csenghet ismerősen.

A történet középpontjában: ugye három lány áll, akik egy bolti tolvajokkal foglalkozó csoportban szedik össze magukat, és találnak egymásra. Brianna Hildebrand a Deadpool mozifilmből lehet ismerős, Kiana Madeira pedig a The Flashben tűnt fel. Quintessa Swindell neve mellett igaz nem sorolnak fel semmi kitűnő alakítást, de csak azért, mert most mutatkozik be a tévés piacon. Meglátjuk, mennyire jön össze neki. További szereplők sorában: Odiseas Georgiadis (The Perfect Date), Henry Zaga (13 Reasons Why), Brandon Butler (13 Reasons Why), Larry Sullivan (Big Little Lies), October Moore (Baskets) és Larisa Oleynik (Mad Men).

A megszokott módon, 10 félórás epizódot kapunk, melynek Kristen ’Kiwi’ Smith YA-regénye adja az alapokat, amit Amy Andelson és Emily Meyer álmodott papírra, illetve Sara St. Onge valósított meg rendezés szempontból. A showrunner-i székben: Linda Gase, aki korábban a Switched at Birth-ben vagy a Still Star-Crossed-ban ténykedett. A forgatása Portlandben zajlott. Szerintem nincs más, amit mellé írhatnék, maximum annyi, hogy Brin Lukens, Rebecca Glashow és Shelley Zimmerman foglal helyet a további exec. producerek között.

Mutatnék a produkcióhoz néhány friss promóciós fotót. Biztosan érkezik a folytatásban még hozzá, de kezdjük a sort ezekkel.

(A tovább mögött folytatódik a galéria.Ha tetszik, akkor ne felejtsd el megosztani, hogy másokhoz is eljusson a létezése.)


free web stats