Plakátba zárva: The Dark Crystal: Age of Resistance

 
Beküldte: Kanyecc 2019 June 1, 0:50-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Nyár végére is tartogat nézni valót a Netflix, de ezen miért kellene csodálkozni? Ez a normális. Nemrég hullott le a lepel arról a tényről, hogy a The Dark Crystal: Age of Resistance című animációs sorozata augusztus 30-án mutatkozik be az 1. évadjával, amely 10 egyórás részt tartalmaz – azaz cseppet se hagyományos az időhossz tekintetében.

Ismerősen hangzik valahonnan a cím? Talán azért, mert Jim Henson kultikus művéhez készített előzménysorozatot, ami a ’82-es A sötét kristály történéseit alapozza meg. Ugye a kiindulási pontja A sötét kristály lesz, mint azt a cím is elárulja. Miután a Fehér Kristály megsemmisül a sárkánygnómok átveszik a hatalmat a világ felett. A történet középpontjában: három tündér kap helyet, akik előbbi uralmának megdöntése érdekében a lázadás szikráit szórják szerte a világon. A főkarakterek hangjai között kap helyet: Taron Egerton, Nathalie Emmanuel és Donna Kimball.

Révén, hogy sok a karakter, így a szinkrongárda is eléggé népes. A castingba bekerült: Alicia Vikander, Andy Samberg, Anya Taylor Joy, Caitriona Balfe, Donna Kimball, Eddie Izzard, Gugu Mbatha-Raw, Harris Dickinson, Harvey Fierstein, Helena Bonham-Carter, Jason Isaacs, Keegan-Michael Key, Mark Hamill, Mark Strong, Natalie Dormer, Nathalie Emmanuel, Ólafur Darri Ólafsson, Ralph Ineson, Shazad Latif, Simon Pegg, Taron Egerton, Theo James és Toby Jones.

A produkciót a The Jim Henson Company gyártja. A készítők között: Javier Grillo-Marxuach, Jeffrey Addiss, Will Matthews és Louis Leterrier – utóbbi, mint rendező; valamint Blanca Lista, Halle Stanford, Lisa Henson és Rita Peruggi. Íme a hozzákészült plakát.


free web stats