Már kapható a tévés VOX magazin nyári száma

 
Beküldte: Kanyecc 2019 June 19, 11:23-kor a(z) Magazinok témába.

Körkép: 2019/1 | 2019/2 | 2019/3

Jó időnk van, nem?! Ilyenkor sűrűn csinálom, hogy magam mögött hagyom a lakást és kiülök a közeli parkba olvasni egyet. A bajom mindössze csak a szúnyoginvázióval van, ami lerövidíti a chillezős időmet. Ha éppen könyvhöz nincs kedvem, akkor valamelyik járatott magazinom kapom kezembe, és fogyasztom tartalmát. Immáron 2 (?) év, hogy a Vox magazin, ami mozifilmekre szakosodott kéthavonta hoz ki egy sorozatos különszámot, mivel manapság annyi jó produkció születik, hogy a két részleg között butaság lenne falat állítani. Ezt ők is észrevették. És erre a legélőbb példa az, hogy az Oscar-díjon nyert már Netflix-es film is, azaz megfordult a világ észjárása.

Június 19-től, azaz szerdától, avagy a mai naptól kereshető az újságárusoknál az idei harmadik különkiadás számuk, melynek árazása maradt 777 ft. A szokásos módon megszavaztatták a benne lévő plakátarzenált, amik között: a Stranger Things, a Doom Patrol, a Chernobyl és a Black Mirror kapta a legtöbb voksot, ezzel egyidejűleg a 80×56 cm-es megjelenítésre a lehetőséget. Szóval ezek a húzócímek mostanság?!

A számban persze sokkal több minden kerül górcső alá. Ott az Amazon-ra érkezett Good Omens, amiről szerintük is érdemes megemlékezni; vagy a Hulu-n debütált A 22-es csapdája című minisorozat, ami nem semmi szereplőgárdával ejti rabul a műfajkedvelőket. Természetesen nem hiányozhat a megemlítés A szolgálólány meséjéről sem, ami a 3. évaddal tért vissza a hónapban. És ott van a Csernobil is.

Amondó vagyok, hogy ez az az összeg, amit havonta más felesleges dolgokra elpazarolunk, így ne sajnáljátok rá.


free web stats