Stranger Things: Gyanakvó elmék címmel jön egy könyv

 
Beküldte: Kanyecc 2019 June 20, 13:15-kor a(z) könyv témába.

“A demogorgon és az agyszívó előtt a borzalom emberi arcot visel.”

Kétségtelen, hogy a nyár közepe a Stranger Things-ről fog szólni. Nyakunkon a 3. évad premierje, a streaming szolgáltató pedig gondoskodott arról, hogy ne legyen egy nyugodt percünk se a várakozás ideje alatt, ezért számtalan promóciós anyaggal bombáz minket. Nem semmi azért, milyen hype alakult ki körülötte, holott a 2. etap már koránt se hozta az a tökéletes minőséget, amit elvártunk tőle. Amerikában július 4-én tehát elérhetővé válik a folytatása, már csak az a nagykérdés, hogy a hazai nézők élvezhetik-e a szinkronját vagy sem?! (Az első felvonásét lehetett egy darabig csekkolni, de lekerült valami okból kifolyólag.)

Július tájt (a jelenlegi infó szerint: július 24-én) érkezik a Szukits kiadó jóvoltából a képregénye, azonban nem csak ez lesz az egyetlen nyomtatott formás kötet, amit a hónapban kapunk. A semmiből botlottam bele Gwenda Bond neve alatt jegyzett műbe, a Stranger Things – Gyanakvó elmékbe, ami a Cartaphilus Kiadói Kft által érkezik várhatóan június 30-án, bár a kiadó oldalán július 5.-e szerepel. Terjedelemben 368 oldalt kapunk.

A tartalmáról röviden:

“Egyesült Államok, 1969. Az álmos kisvárosi főiskolán tanuló Terry Ives úgy érzi, kimarad az egész országot megrengető háborúellenes mozgalomból és ellenkulturális forradalomból, így kapva kap az alkalmon, amikor egy szupertitkos kormányzati kutatáshoz keresnek önkénteseket. Terry elszántan próbál a végére járni a világtól elzárt hawkinsi laborban zajló bizarr kísérleteknek, miközben egyre mélyebbre merül a laboratórium kifürkészhetetlen ura, dr. Martin Brenner világában. Mi folyik ebben az idilli kisvárosban, és mi a 008-as alany – Kali – emberfeletti képességeinek titka? Az első Stranger Things-regény, a Gyanakvó elmék a sorozat mitológiájának alapjaihoz visz el minket, ahol minden elkezdődött.”

Beszéljünk az anyagiakról. Ha előrendelésben vásároljátok, akkor az alap 3.990Ft-os árból 20%-os kedvezményt kaptok, mellyel csak 3.199Ft a végár. Javaslom, használja ki az, aki benevezne rá amúgyis.


free web stats