Plakátba zárva: Pearson

 
Beküldte: Kanyecc 2019 June 23, 14:38-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Na jó, ha már az imént szóba hoztam a Suits-ot, illetve elhintettem azt az infót is, hogy most nyáron érkezik a spinoff sorozata, akkor amondó vagyok, hogy tudjuk le egynapon mindkettőt, hiszen a nyáron lesznek a premierjeik. Előbbit már júniusban elstartoltatja az USA Network, míg utóbbit csak a következő hónapban, hogy pontos legyek: június 17-én. Lesz fedés, nem egymást váltják, ami szerintem egy jó műsorstruktúra.

Korábban a Suits: Second City munkacímen futott a projekt, azonban teljesen töröltek a címéből az eredetét, talán amiatt, hogy akinél kimaradt, az is bátrabban kezdjen bele, mégis csak egy újoncról van szó. A történetének középpontjában: Jessica Pearson karakter áll, aki Chicagóba talál magának új munkát – amire minden elmondható, csak éppen az nem, hogy egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége. Az ottani mocskos ügyekkel kell felvennie a harcot a polgármester jobbján. Hogy mennyire lesz jogi sorozat, arról megoszlanak az előzetes vélemények, de nyomokban fog tartalmazni, az biztos.

A szereplőgárdában volt egy csere, ugyanis Keri Allen karakterét a pilotban Rebecca Rittenhouse alakította, viszont a folytatásban Bethany Joy Lenz játssza. A főszerepben: Gina Torres, illetve Chantel Riley, Eli Goree, Isabrl Arraiza, Morgan Spector és Simon Kassianides. A szkriptjét Aaron Korsh írja, a pilotját pedig Anton Cropper rendezte. Íme a plakátja.


free web stats