Upside-Down Whoppert ennél?

 
Beküldte: Kanyecc 2019 June 26, 0:52-kor a(z) Fun,videó témába.

Közeleg a július, nyakunkon a Stranger Things 3. évadjának startja, amit szerintem sokan várunk. Mondhatni bankot robbantott vele a Netflix. Nem is csoda, hogy mindenki részesülni akar a sikeréből. Akik nyitott szemmel járnak, észlelhették, hogy idehaza a Pull & Bear ruhaboltban vásárolhatók különféle fan-ruhák. Amerikában a Burger King gondolta úgy, hogy mindenképpen kellene valami „újat” alkotni a meglévőből, innen jött az a kósza gondolatuk, hogy vannak a méltán híres Whopper-jeik, amik jó alapot szolgálhatnak. Az „Upside-Down Whopper” névre keresztelt szendvics ízvilágban a ’80-as éveket idézi fel, valamint egy másik különlegessége, hogy fejjel lefelé tálalják – tisztelegve a sorozatban feltűnő alternatív univerzum előtt.

Idehaza sajnos nem, de Amerikában június 21-től limitált formában árusítják a nagyobb városokban, mint pl.: Miamiban, Houstonban, Bostonban, Atlantában, Philadelphiában, Chicagoban, San Franciscoban, New Yorkban és Los Angelesben. Aki éppen arra jár mostanság, az mindenképpen próbálja be! Ezen kívül limitált formában kaphatók különféle csomagok és pólók. Mutatnám a szendvics reklámvideóját, mert még erre is áldoztak pénzt a Burger Kingnél.

(Itthon egyébként nem kapható, vélhetően azért, mert nem alakult ki akkor közönsége, akarom írni, kultikussága, hogy még az RTL Klub is ezzel foglalkozzon a napi híradóban. Helyette a Pukachu pörög, mutatnám a kreatívát, ha már van tévés vonatkoztatása!)

image description

A videó a tovább mögött csekkolható!free web stats