Nyárra Stranger Things-kollekció a H&M-ben

 
Beküldte: Kanyecc 2019 June 27, 10:58-kor a(z) Fun témába.

Tényleg szinte minden napra fog esni Stranger Things-es bejegyzés, de hát ha beindult a marketingje, akkor mit lehet tenni? Alapvetően tavasszal is minden a Trónok harca körül zajlott, most változik a felállás. A 3. évadnál azt a fajta tökélyt érzem, amit annak idején az elsőre is el lehett mondani, miszerint megfelelő időben érkezik, hiszen témájában pont a nyári szünethez kapcsolódik. (Magyar viszonylatban az Egynyári kaland 1. évadjánál éreztem hasonlót.) Tavaly a Pull & Beart ihlette meg a sorozat egy kollekcióval, idén a H&M próbálja kihozni a körülötte lévő hype-ból a legtöbbet. Nincs is ezzel semmi baj, mert – attól függetlenül, hogy ez az a ruházati boltot, amit messziről elkerülöm, most kivételt teszek, és – lehet beújítok egy melegítősortot. Piszok jól néz ki!

Mutatnám a kollekció promóciós kommunikacióját:

“Egyetlen nyár mindent megváltoztathat. Ezúttal a Netflix Stranger Things sorozatának harmadik évadával dolgozunk! Exkluzív medenceparti kollekció Dacre Montgomery, azaz Billy főszereplésével.”

Árazásban teljesen korrekt. Mit vehetünk? Nos, a csajok mintás overált, fürdőruhát, bikinifelsőt, és -alsót. A pasiknak már kevesebb dolog van, de azért akad, nyugi. A kollekció darabjai innen szerezhetők be.

(A tovább mögött folytatódik a galéria! A reklámvideóját se felejtsétek ki, amit szinten ott találtok!)free web stats