Ilyen lett a Levi’s® Stranger Things-kollekció

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 5, 8:06-kor a(z) Fun témába.

Én mondtam tegnap, hogy koránt se értünk a sor végére, ugyanis a H&M mellett egy másik ruházati márka is úgy gondolta: butaság lenne kimaradni a Stranger Things hype-jából. A Levi’s®-ről van szó most, ami szintén kiadott egy kollekciót, amit a sorozat 3. évadja ihletett. Ez a nyár tényleg a retro körül fog szól, legalábbis elnézve a felhozatalt, eléggé megidézi a ’80-90-es éveket fakó színéivel és fura stílusával – mondom mindezt úgy, hogy alapvetően nem vagyok egy divathuszár. Mellesleg, ez pont az a brand, ami cirka 1 év alatt olyan népszerűséget szerzett valamelyik sztár által, hogy a magyarok körében az is menőnek számít, ha csak szimpla Levi’s®-es papírtáskával mászkálsz az utcán, mert valószínűsíthető, hogy van tőlük valamilyen dolgod, ami menő… Majd valaki írja már meg, ha tudja, hogy pontosan kiáltal lett ez a mértéktelen népszerűség.

Csak hogy pár szót említsek a kollekcióról, nem éppen hasonlítható össze a konkurenciáéval, ugyanis itt rendes ruhadarabokat találunk. Mellesleg, többsége eléggé jól is fest, amit simán hordanék az utcán, szóval telitalálat lett, bárki által is született meg. Az árazásával már koránt se vagyok kibékülve, bár ahogy a haveri társaságomban mondják: Levi’s® magasságokban jár, nem kell csodálkozni. Pl.: egy farmerért soha a büdös életbe nem adnék ki 42 ezer forintot, de egy pólóért 7 ezer forint még beleférhet a büdzsébe.

A kollekció, ha jól látom, akkor idehaza nem érhető el, így linkelném nektek a hivatalos weboldalának amerikai részlegét. Hogy kiszállítás van-e idehaza, azt passzolnám, ennyire már nem mélyültem bele a dolgokba, ne haragudjatok. Az viszont már most látszik tisztán, hogy van népszerűsége mindennek, mert több árucikknél ott a ‘sold out’ raktárstátusz, ami valljuk be, nem túl kecsegtető.

(A tovább mögött megtekinthető a komplett galéria!)


free web stats